Bilder på Limousine

Här kommer lite bilder från helgens uppdrag, Och helgen är inte slut än :)

vinyltak

Då är vinyltaket på limousinen vidgjort. En redig rengöring med djupgående rengöring för att avslutas med ett special skydd som gör att det inte solbleks och spricker i sommar solen. Ser riktigt fint ut. Lite glansigt till en början, men medlet torkar in och sen ska det eftertorkas för bästa resultat. Tänkte smörja in läderklädseln så fort Bal och student veckorna är över. Ett grundligt underhåll gör att bilen håller sig fin längre och att det är roligare att jobba ute bland kunderna. Komma med finaste bilen och glänsa :)
Bilder lägger jag inte upp denna gången… (glömde att fota)

Företagstaxi

Fick en förfrågan idag om vi hade företagstaxi… Självklart svarade jag JA på den frågan, och berättade att vi enbart hade premium bilar på ca 9 meter. Med mer lyx och bättre service än vanliga taxibilar. Kunden verkade nyfiken och ville veta mera. Tipsade han att gå in på vår hemsida och klicka på fliken “företag”, vilket kunden gärna gjorde. Tror vi har en ny stammis nu…

Välkommen att klicka dig in på Företags sidan du med :)

Hur bygger man en limousine

Hur bygger man en limousine egentligen..? Lägger upp ett filmklipp från Youtube där du kan se hur det går till när man bygger en limousine. Det svåra i bygget är att få karossen exakt rak. Minsta lilla avvikelse så drar bilen snett.

Hyra limousine till Bröllop

Har ni funderat på att Hyra limousine till Bröllop..? Välkommen till oss på Event Limousine ;) Vi hjälper till med planeringen av transporten så ni kan njuta fullt ut på er högtidsdag i vetskapen att vi har koll på läget. Vi tar hand om er på bästa tänkbara sätt med service på högsta nivå. Vi är ett litet familjeföretag där service är viktigt för oss. Vi vill leverera det lilla extra över förväntningarna, skapa ett minne för livet där man kommer ihåg den vackra limousinen på nästan 9 meter och den trevliga chauffören som verkligen ansträngde sig för att leverera.

Välkommen till en upplevelse med oss på Event Limousine

Läs mer om Bröllop här!

Limousine bilder från Skåne

Lägger upp ett urval av Limousine bilder tagna på helgens uppdrag.

Hur ser en Limousine ut på innsidan?

Limousine interiör

Limousine interior

Så här ser våran Limousine ut på insidan. Bilden är tagen på dagtid, så inget av allt neon och stjärnhimmel syns. När jag tog bilden satt jag i baksätet och fotade framåt i bilen. Man kan se fönstret in till förarhytten och bredvid den sitter en tv. I taket är det LED lampor och stjärnhimmel. Mycket effektfullt på natten och stilrent på dagen. Man ser också baren längs högersidan. Gjord i kolfiber och ädelträ. 2 stycken stora fack för is bad där man kan kyla dricka. En champagne hållare i elegant krom.  Sen finns det 10 champagne och whiskey glas att använda. En Ipad sitter monterad så man enkelt kan surfa på och välja musik på Spotify. I den svarta lädersoffan har det suttit många kändisar vill jag lova! Välkommen att uppleva!

Mer bilder på interiör

Bröllop i Mariakyrkan, Helsingborg

Det är alltid kul att vara på bröllopsuppdrag med vår limousine. Speciellt när man får besöka vackra platser som Mariakyrkan i Helsingborg. Är nog en av mina favorit kyrkor att köra till. Dock så är inte det särskilt limousine vänligt. Enormt trångt och mycket folk, så det gäller att ha tungan i rätt mun ;)
Mariakyrkan är för övrigt Helsingborgs äldsta kyrka och byggdes på 1100-talet i romansk stil har jag fått lära mig.

Bröllop i Mölle

I helgen som var hade vi ett bröllop i Mölle på Kullahalvön. Fantastisk miljö att besöka när allt precis har börjat blomma. Färden med brudparet från Helsingborg till Mölle gick via lantliga vägar mellan rapsfälten och vi stannade till på flera ställen så fotografen kunde knäppa några bilder med våren i bakgrunden. Själv kunde jag passa på att ta några bilder på bilen när bröllopsparet fotograferades i Mölle hamn.

Härligt med vår och sommar

Äntligen har det vänt och vår och sommar är på intåg. Detta firade vi in med att byta om till sommartassarna och göra en AC service innan högsäsongen börjar. Känns så fräsch där bak i Limousinen nu. Luktar riktigt gott efter en redig rengöring och AC service. Limousinen har även fått en redig avfettning och en grundlig tvätt. Snart ska vaxet läggas på och det ska putsas så svetten lackar. Sen ska vi göra ett oljebyte och byta lite filter också. Känns skönt att komma i gång igen :)

Redovisningscentral för taxi

Nya regler för Taxi fordon i Sverige. Detta innebär att vi har uppdaterat vår taxameter i Limousinen och är nu anslutna till redovisningscentral för taxi. Detta påverkar inte kunder och i och för sig inte chauffören heller, men att installera ett moden i limousinen för ca 10.000kr känns ju inte det minsta kul.

Sommar i sikte

Äntligen har vi sommar i sikte. Vi jobbar för fullt med bokningar nu inför sommarens alla uppdrag. Bilen är på ställd efter ledigheten i vintras och vi är taggade på en ny säsong :)

Välkomna :)

Besikta bilen

I dag var jag och besiktade limousinen. Det blev underkänd. ljuset fram var felinställda efter att vi har bytt lampor och satt dit det lite fel, så det var inget värre än det. Behövs ingen efterkontroll och det är ju skönt. Lamporna kan jag ställa in själv hoppas jag. Passade på att fråga hur det såg ut under bilen till besikningskillen, och hade inget att anmärka på. Men han tyckte bilen var lite skitig, och det kan jag hålla med om. Tar inte lång tid efter man tvättat en vit bil och kört några kilometer innan den är skitig igen. Evigt kämpande!

Norrvikens trädgårdar

Fullt ös på bokningarna inför Bal 2018. Flera förfrågningar om uppdrag till Norrvikens trädgårdar i Båstad har kommit in och vi fyller på i bokningskalendern hela tiden. Verkar som att åka limo till balen bara blir hetare och hetare för varje år som går. Under högsäsongen Maj-Juni skulle vi kunna fylla mängder av limousiner. Är vi fullbokade hjälper vi våra kollegor i branschen att fylla deras bilar. Kunderna uppskattar vår service :)

Bröllopstårta

BröllopstårtaBröllopstårta

 

Självklart ska man ha en fin tårta på sin bröllopsdag. Vi tyckte det var en rolig ide att beställa en Bröllopstårta från Cake me happy i Vellinge i form av en limousine. Uppskattat av våra vänner när det bjuds på det lilla extra så här innan jul, även om det inte var till ett bröllop ;)

Trevlig helg

Nya bromsar

Nu har vi monterat på nya bromsklossar på bilen runt om. Det var helenkelt dags att göra ett underhållsarbete för att säkerställa driftsäkerheten. Har fått hem ett nytt oljefilter som ligger redo till vinterns fixande, så när våren kommer är vi redo!

Black Friday

Hel otroligt hur det konsumeras nu för tiden. Själv försöker jag leva minimalistiskt och tycker inte om en massa prylar. Jag lägger mina slantar på upplevelser som resor, mat och dryck. Så Black Friday i all ära, men det är inget för oss. Vi kör på våra ordinarie priser med service på toppnivå. Vi sänker oss inte en millimeter :)

Trevlig helg

Bal 2018

Nu har balbokningarna börjat komma in och vi har blivit fullbokad vissa datum redan. Helt otroligt att det blir tidigare för varje år. Under dessa månader skulle vi kunna ha 10 limousiner då efterfrågan är så pass stor. Efter som vi har många bra parters i branschen kan vi hjälpa till och boka via andra företag som har bra service och fina bilar. Vi ser det som ett rent nöje att kunna hjälpa till och göra ungdomarna glada! Läs gärna mer på Bal sidan om du vill hyra en limousine på din högtidsdag.

Höstbröllop i Eslöv

Här är vi på ett riktigt fint Höstbröllop i Eslöv. Som chaufför får man se mycket vackra platser runt om i Skåne som slott, parker och herrgårdar man bara häpnas av. Årstiderna gör att alla uppdrag verkligen blir annorlunda.

 

Företagsexponering

Här är vi på ett uppdrag i Halmstad. Det var en galleria som heter Hallarna som hyrde 2 Limousiner av oss i 4 dagar. Vi monterade på reklam på bilarna och körde kunder till och från city i Halmstad. Hallarna fick maximal företagsexponering och det var verkligen lyckat. Lägger upp lite bilder på eventet nedan.