Vår nya Silver Limousine

Här kommer lite bilder på vår nya silver limousine som vi köpt. Nu ska den fixas till med extra neon och ljudsystem, så att studenterna kan poppa för hela staden! Våren är på intåg och vi har fullt upp i garaget!

Silver Limousine

Bentley Flying Spur Continental

-Bentley Flying Spur-

Äntligen kan vi presentera vår nya Bentley. Vi kommer snart kunna lägga ut mer bilder på den i vackra miljöer för att visa hur elegant den verkligen är. Kan lägga upp lite nördig fakta för den som är intresserad. Riktigt mäktigt att bilen har en massiv V12 som levererar mer är 600 turbo hästar. Att åka fort är kul, men att glida fram i en Bentley omsluten i lyx är verkligen något extra jag hoppas alla får uppleva.

Välkommen till nya Event Limousine ;)

Hyra Bentley Flying Spur

Läs mer på vår Bentley sida

Tack

Nu är det snart ett nytt år och Event Limousine fortsätter sin verksamhet med nya investeringar och nya ägare. Än så länge vet jag inte mer än att nya bilar kommer att sättas in i verksamheten och dom nya ägarna kommer att utveckla verksamheten. Så grattis till alla nya och gamla kunder, Detta kommer bara bli bättre :)

Jag kommer att figurera lite i bakgrunden och hjälpa till med praktiska saker så att övergången blir smidig för alla kunder.

Vi tacka alla våra fina kunder och samarbetspartners för dessa år och önskar all lycka till dom nya ägarna!

Tack för oss och gott nytt år <3

 

autumn limousine

Autumn Limousine


autumn limo

Denna bild är tagen 2013 om jag minns rätt. Det var på väg hem till garaget efter ett uppdrag i Svedala. Jag körde igenom bokskogen och bara njöt av naturen och färgerna. Var tvungen att stanna till och fick då denna sköna bild. Synd att jag inte tog lite mer bilder som jag skull kunna ha använt nu…  Egentligen tycker  jag inte om höst och vinter så mycket, men den klara och fina luften med alla fina färger är ju svårt att inte gilla :)

 

Bild till film

Nya tider och nya idéer. Har börjat satsa mer på små filmer i stället för bilder. Känns mer rätt nu när det finns så mycket snabb och rörlig information på nätet. Mer eller mindre alla nyhetssiter sänder små filmklipp på nyheter och You Tube växer hela tiden. Alla förväntar sig rörliga inslag. Så till nästa säsong funderar jag på om man ska köpa en Go Pro kamera och försöka satsa lite på det. Byta klassiska bildgalleriet till ett video galleri helt enkelt. Måste bara lära mig redigera och göra klippen mer professionella. I dagsläget är det bara filmsnuttar från mobilen. Duger för tillfället, men bör bli bättre! Det var lite tankar och funderingar för mig idag. Ska iväg en snabbis till garaget i morgon och göra rent i limon. Glasen är ny diskade och servetter ska vikas ner i glasen… Lite ompyssling av limon så det doftar fräscht till helgen. Viktigt!

Ha en underbar dag vänner :)

Förläng magin

Förläng magin!

Ska ni gifta er och vill ha lite extra magi på bröllopet är limousine det perfekta valet. 9 meter lång lyxbil med alla tänkbara bekvämligheter som isbad till drycken och uppkopplad Ipad. Sköna skinnsäten och dubbel AC. Allt för att man ska må bra en härlig sommardag. Luta er tillbaka och njut medan vi se till att ni färdas säkert, lugnt och stilla helt omsluten av lyx!

Förläng magin

Allt ska vara perfekt!

Här på bilden är vi i Vellinge kommun, och på Rängs kyrka. Limon är uppställd och brudparet är just nu inne och gifter dig. Jag passar på att förbereda bilen så allt ser snyggt ut när dom kommer ut. Röda mattan ska läggas ut och bilen ska putsas på en aning. Ta bort insekter på grillen och torka av. Allt ska vara perfekt in i minsta detalj! Se en Limousine film

Välkomna till oss på Event Limousine ;)

Slott i Skåne

Slott i Skåne

Vi är ofta på uppdrag i fantastiska miljöer som detta slott i Skåne, strax utanför Bjuv. Slottet heter Vrams Gunnarstorps Slott och är privatägt genom generationer. Fantastisk trädgård på baksidan som jag fick se, dock stängt för allmänheten pga att ägaren är orolig för Buxbomsjukan, eller mer korrekt buxbomssot som slog till hårt för några år sedan. Till och med Carl von Linné besökte slottet och var imponerad av dess skönhet sägs det. Undra om han åkte lika fin limousine som våran..? ;)

Slott i Skåne

Nu lanserar vi nya fliken ”Film” i menyraden

Visst är ett galleri med bilder ett bra sätt att visa vår vackra limousine på. Men är inte små filmklipp från olika uppdrag ände lite vassare..? Vill man hyra en limousine och vill vara säker på att det är rätt modell och att bilen är riktigt lyxig så är ju rörliga bilder riktigt bra. Tänkte försöka göra en liten film i veckan och lägga upp på hemsidan.

Här är länken https://www.eventlimousine.se/film/

Värmebölja i Limousinegaraget

Snacka om värmebölja i Limousinegaraget! Luften står helt stilla och det är olidligt varmt att gnugga på bilen och göra saker som behöver fixas i garaget. Väljer helt enkelt att åka till jobbet en kväll istället och passar på att njuta av värmen på balkongen hemma. Bilen är iaf redo för helgens uppdrag, så allt annat får vänta tills en mildare dag!

Trevlig helg vänner

Nya bilder på hemsidan

Nu har jag uppdaterat hemsidan med nya bilder. Tar lite tid, men det är det värt! Tror många är intresserade och nyfikna hur det ser ut när vi är ute på uppdrag. Funderar på att sammanställa ett galleri på alla kändisar som åkt med oss genom åren… Får se när jag får tid till det :)

Limousine på Österlen

Limousine på Österlen

Fullt ös i helgen som var. Vi han även med en tripp till Österlen. Alltid lika nice att komma ut på landet och slippa all trafik. Fina vyer och lantlig miljö trivs jag i. Även om man är på jobb kan man lixom slappna av. Det vill säga att man inte kör fel och kommer in på en liten grusväg utan möjlighet att vända… Men vi har ju ratt och back, så det går att lösa kniviga situationer också. Ibland blir det lite extra lyckat när man klantar till det. Vi hade en fotograf med oss i bilen som skulle ta bilder på bröllopsparet. Får skylla på att hans guidning till platsen som var minst sagt bristfällig, men turen att då hitta ett bättre ställe att fotografera bröllopsparet på kom riktigt passande. Vi kunde stanna till vid sidan av grusvägen och brudparet fick sin fina ”åkerbild”. Tack för trevligt samarbete fotografen :)

Drömbröllop

Drömbröllop

Här är vi på ett riktigt Drömbröllop. Brudparet gifte sig i Flädie kyrka nu i Lördags. Vi körde runt brudparet och tärnor hela eftermiddagen innan vi lämnade av dom i festlokalen i Bjärred. Bröllopsbilderna togs vid långa längan & långa brygan i Bjärred med utsikt över vackra Öresund. Ett riktigt Drömbröllop!

Trevlig midsommar

Vill önska alla våra läsare, kunder, samarbetspartners och kollegor en riktigt trevlig midsommar. Jag ska fira denna härliga högtid hos kära vänner med våra familjer. Det blir sill till lunch och grillat till kvällen. Självklart en stor gräddtårta med jordgubbar på. Vi har som tradition att ta med oss en flaska champagne som vi brukar öppna vid våra vänners pol. Hoppas vädret tillåter det även detta år. Nu ska jag åka och handla lite. Ska göra en västerbottenpaj och ta med. Brukar också ta med mig en hemma gjord sill inläggning med Prosciutto, pepparrot och gräslök. Låter inte så gott, men jag lovar, den är riktigt smarrig!

Snabb hemsida

Snabb hemsida

Vi har jobbat hårt med att få vår hemsida snabb, lättmanövrerad och stilfull. Tycker vi har lyckats bra med det och här är ett litet kvitto på det.

pingdom test

Modern design & teknik

Sidan ”väger” strax under 700 kb och får ett stort A som betyg och är snabbare än 99% av alla hemsidor på nätet. Med den nya tekniken sidan är uppbyggd med går det verkligen fort. Sidan fullkomligt flyger fram, och det är vi stolta över! Vi har valt att designa sidan ljust och fräscht, med mycket bilder. Att jobba mad texterna är det jag tycker är svårast, och där skulle det verkligen behövas ett proffs som fick gå igenom allt och korrigera felstavningar och fel sammansatta meningar.”On page seo” kallas det. Men vi får ta det en annan gång då texterna hela tiden ändras.

SEO (Search Engine Optimisation)

Det absoluta svåraste projektet har varigt att få sidan bra sökoptimerad. Vi har inte tagit några genvägar med köpta länkar och liknande. Vi har lagt krut på vår blogg och sociala medier och det tror jag har lönat sig. Varje blogginlägg blir ju en sökbar unik sida som dom som söker på ordet limousine har en chans att hitta. Så även om jag är ganska less på att blogga och uppdatera sociala medier är det bara att fortsätta. Här lönar det sig att lägga lite pengar och tid.

AdWords (Google)

När vi hade flera bilar körde vi med AdWords för att fylla alla bilarna. Det kostade en bra slant varje månad och jag tycker inte det är värt det. Nu har vi bara en bil i garaget och vi behöver inte göra något reklam alls för att få fina uppdrag på bilen till fullt pris utan reklamkostnader.

Nätverk, Mässor & Mingel

Här är också något vi inte anstränger oss med nu förtiden. Skulle vilja påstå att 99% söker på nätet trots att man varigt på mässa & mingel eller är medlem i olika nätverk. För medelstora och större företag är det nog viktigt att synas i dessa sammanhang. Men för oss som bara behöver fylla en bil är det inte värt pengarna och tiden.

Efter som vi har en del följare från andra Limousineföretag bjuder vi på lite tips och idéer om hur vi gör och hoppas ni får en trevlig läsning…

Maila gärna era egna erfarenheter så kanske jag kan lägga upp en länk till er hemsida eller blogg :)

Bal i Halmstad

Bal i Halmstad

Här är vi på Bal i Halmstad och man ser lite av röda mattan som leder till Hotel Tylösand. Riktigt trevliga och skötsamma kunder hade vi detta år. Här på bilderna ställer några av sällskapet upp på en bild. För mer info om våra baluppdrag kika gärna in på vår Bal & Student sida.

Mascot på Möllan

Mascot på Möllan
Mascot på Möllan

En av helgen uppdrag gick till restaurang Mascot på Möllan. En snabb törstsläckare för sällskapet och sedan vidare igen. Ibland är det viktigt att synas, och det gjorde våra gäster. När man glider in på torget i en 9 meter lång limousine tittar folk, jag lovar! Kunderna njöt i fulla drag av uppståndelsen :)

Limousine till Danmark

Limousine till Danmark

Här är vi på ett uppdrag då kunden ville ta Limousine till Danmark för en weekend med kära vänner. Kunden hade planerat en riktig överraskning till vännerna med limo, champagne, hotell och restaurant besök. Kan avslöja att champagnen i bilen var den mer exklusiva sorten Dom Pérignon av märket Moët et Chandon. Hotellet kunden valt var det mysiga Copenhagen Strand Hotel, som enbart ligger ett stenkast från Nyhavn. Har man inte varigt i Köpenhamn tycker jag verkligen att man ska besöka Nyhavn. Fullt av mysiga restauranger vid kanalen och i anslutning till Strøget som är Köpenhamns promenadgata no 1.

Limousine till Danmark

Limousine Ängelholm

Limousine Ängelholm

Välkommen till Event Limousine Ängelholm. Vi kör vår 9 meter långa skönhet i Ängelholm med omnejd. I går var  vi på ett Baluppdrag och resan gick Norrvikens trädgård. Vackert, stilfullt och helt magiskt som det ska vara. Bubblet flödade och festhumöret var på topp! Riktigt kul uppdrag :)

 

Om man kör fel, är det bara att vända!

Om man kör fel, är det bara att vända brukar man ju säga…. Försök med en limousine om du vill! Det gäller att behålla lugnet och försöka planera körningen så man inte hamnar i denna situation alls. Men ibland är det mer eller mindre omöjligt då kunderna har vissa önskemål vart man ska köra. Just denna situationen var faktiskt helt ofarlig och planerad. Stannade till efter jag släppt av kunder på Bäckaskogs slott och tog denna sköna bild…

Om man kör fel är det bara att vända

Bäckaskog Slott

Så här kan det se ut när vi lämnar vid röda mattan på baler. Mycket folk som har samlats och alla blir fotograferade när dom gör entré på röda mattan. Kan lova att dom är nervösa just innan vi kör fram och chauffören säger att nästa är vår tur att köra fram!  Lika kul varje gång att se reaktionerna på alla :)

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bilder på Limousine

Här kommer lite bilder från helgens uppdrag, Och helgen är inte slut än :)