Trevlig midsommar

Vill önska alla våra läsare, kunder, samarbetspartners och kollegor en riktigt trevlig midsommar. Jag ska fira denna härliga högtid hos kära vänner med våra familjer. Det blir sill till lunch och grillat till kvällen. Självklart en stor gräddtårta med jordgubbar på. Vi har som tradition att ta med oss en flaska champagne som vi brukar öppna vid våra vänners pol. Hoppas vädret tillåter det även detta år. Nu ska jag åka och handla lite. Ska göra en västerbottenpaj och ta med. Brukar också ta med mig en hemma gjord sill inläggning med Prosciutto, pepparrot och gräslök. Låter inte så gott, men jag lovar, den är riktigt smarrig!

Snabb hemsida

Snabb hemsida

Vi har jobbat hårt med att få vår hemsida snabb, lättmanövrerad och stilfull. Tycker vi har lyckats bra med det och här är ett litet kvitto på det.

pingdom test

Modern design & teknik

Sidan “väger” strax under 700 kb och får ett stort A som betyg och är snabbare än 99% av alla hemsidor på nätet. Med den nya tekniken sidan är uppbyggd med går det verkligen fort. Sidan fullkomligt flyger fram, och det är vi stolta över! Vi har valt att designa sidan ljust och fräscht, med mycket bilder. Att jobba mad texterna är det jag tycker är svårast, och där skulle det verkligen behövas ett proffs som fick gå igenom allt och korrigera felstavningar och fel sammansatta meningar.”On page seo” kallas det. Men vi får ta det en annan gång då texterna hela tiden ändras.

SEO (Search Engine Optimisation)

Det absoluta svåraste projektet har varigt att få sidan bra sökoptimerad. Vi har inte tagit några genvägar med köpta länkar och liknande. Vi har lagt krut på vår blogg och sociala medier och det tror jag har lönat sig. Varje blogginlägg blir ju en sökbar unik sida som dom som söker på ordet limousine har en chans att hitta. Så även om jag är ganska less på att blogga och uppdatera sociala medier är det bara att fortsätta. Här lönar det sig att lägga lite pengar och tid.

AdWords (Google)

När vi hade flera bilar körde vi med AdWords för att fylla alla bilarna. Det kostade en bra slant varje månad och jag tycker inte det är värt det. Nu har vi bara en bil i garaget och vi behöver inte göra något reklam alls för att få fina uppdrag på bilen till fullt pris utan reklamkostnader.

Nätverk, Mässor & Mingel

Här är också något vi inte anstränger oss med nu förtiden. Skulle vilja påstå att 99% söker på nätet trots att man varigt på mässa & mingel eller är medlem i olika nätverk. För medelstora och större företag är det nog viktigt att synas i dessa sammanhang. Men för oss som bara behöver fylla en bil är det inte värt pengarna och tiden.

Efter som vi har en del följare från andra Limousineföretag bjuder vi på lite tips och idéer om hur vi gör och hoppas ni får en trevlig läsning…

Maila gärna era egna erfarenheter så kanske jag kan lägga upp en länk till er hemsida eller blogg :)

Bal i Halmstad

Bal i Halmstad

Här är vi på Bal i Halmstad och man ser lite av röda mattan som leder till Hotel Tylösand. Riktigt trevliga och skötsamma kunder hade vi detta år. Här på bilderna ställer några av sällskapet upp på en bild. För mer info om våra baluppdrag kika gärna in på vår Bal & Student sida.

Mascot på Möllan

Mascot på Möllan
Mascot på Möllan

En av helgen uppdrag gick till restaurang Mascot på Möllan. En snabb törstsläckare för sällskapet och sedan vidare igen. Ibland är det viktigt att synas, och det gjorde våra gäster. När man glider in på torget i en 9 meter lång limousine tittar folk, jag lovar! Kunderna njöt i fulla drag av uppståndelsen :)

Limousine till Danmark

Limousine till Danmark

Här är vi på ett uppdrag då kunden ville ta Limousine till Danmark för en weekend med kära vänner. Kunden hade planerat en riktig överraskning till vännerna med limo, champagne, hotell och restaurant besök. Kan avslöja att champagnen i bilen var den mer exklusiva sorten Dom Pérignon av märket Moët et Chandon. Hotellet kunden valt var det mysiga Copenhagen Strand Hotel, som enbart ligger ett stenkast från Nyhavn. Har man inte varigt i Köpenhamn tycker jag verkligen att man ska besöka Nyhavn. Fullt av mysiga restauranger vid kanalen och i anslutning till Strøget som är Köpenhamns promenadgata no 1.

Limousine till Danmark

Limousine Ängelholm

Limousine Ängelholm

Välkommen till Event Limousine Ängelholm. Vi kör vår 9 meter långa skönhet i Ängelholm med omnejd. I går var  vi på ett Baluppdrag och resan gick Norrvikens trädgård. Vackert, stilfullt och helt magiskt som det ska vara. Bubblet flödade och festhumöret var på topp! Riktigt kul uppdrag :)

 

Om man kör fel, är det bara att vända!

Om man kör fel, är det bara att vända brukar man ju säga…. Försök med en limousine om du vill! Det gäller att behålla lugnet och försöka planera körningen så man inte hamnar i denna situation alls. Men ibland är det mer eller mindre omöjligt då kunderna har vissa önskemål vart man ska köra. Just denna situationen var faktiskt helt ofarlig och planerad. Stannade till efter jag släppt av kunder på Bäckaskogs slott och tog denna sköna bild…

Om man kör fel är det bara att vända

Bäckaskog Slott

Så här kan det se ut när vi lämnar vid röda mattan på baler. Mycket folk som har samlats och alla blir fotograferade när dom gör entré på röda mattan. Kan lova att dom är nervösa just innan vi kör fram och chauffören säger att nästa är vår tur att köra fram!  Lika kul varje gång att se reaktionerna på alla :)

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bilder på Limousine

Här kommer lite bilder från helgens uppdrag, Och helgen är inte slut än :)

vinyltak

Då är vinyltaket på limousinen vidgjort. En redig rengöring med djupgående rengöring för att avslutas med ett special skydd som gör att det inte solbleks och spricker i sommar solen. Ser riktigt fint ut. Lite glansigt till en början, men medlet torkar in och sen ska det eftertorkas för bästa resultat. Tänkte smörja in läderklädseln så fort Bal och student veckorna är över. Ett grundligt underhåll gör att bilen håller sig fin längre och att det är roligare att jobba ute bland kunderna. Komma med finaste bilen och glänsa :)
Bilder lägger jag inte upp denna gången… (glömde att fota)

Företagstaxi

Fick en förfrågan idag om vi hade företagstaxi… Självklart svarade jag JA på den frågan, och berättade att vi enbart hade premium bilar på ca 9 meter. Med mer lyx och bättre service än vanliga taxibilar. Kunden verkade nyfiken och ville veta mera. Tipsade han att gå in på vår hemsida och klicka på fliken “företag”, vilket kunden gärna gjorde. Tror vi har en ny stammis nu…

Välkommen att klicka dig in på Företags sidan du med :)

Hur bygger man en limousine

Hur bygger man en limousine egentligen..? Lägger upp ett filmklipp från Youtube där du kan se hur det går till när man bygger en limousine. Det svåra i bygget är att få karossen exakt rak. Minsta lilla avvikelse så drar bilen snett.

Hyra limousine till Bröllop

Har ni funderat på att Hyra limousine till Bröllop..? Välkommen till oss på Event Limousine ;) Vi hjälper till med planeringen av transporten så ni kan njuta fullt ut på er högtidsdag i vetskapen att vi har koll på läget. Vi tar hand om er på bästa tänkbara sätt med service på högsta nivå. Vi är ett litet familjeföretag där service är viktigt för oss. Vi vill leverera det lilla extra över förväntningarna, skapa ett minne för livet där man kommer ihåg den vackra limousinen på nästan 9 meter och den trevliga chauffören som verkligen ansträngde sig för att leverera.

Välkommen till en upplevelse med oss på Event Limousine

Läs mer om Bröllop här!

Limousine bilder från Skåne

Lägger upp ett urval av Limousine bilder tagna på helgens uppdrag.

Hur ser en Limousine ut på innsidan?

Limousine interiör

Limousine interior

Så här ser våran Limousine ut på insidan. Bilden är tagen på dagtid, så inget av allt neon och stjärnhimmel syns. När jag tog bilden satt jag i baksätet och fotade framåt i bilen. Man kan se fönstret in till förarhytten och bredvid den sitter en tv. I taket är det LED lampor och stjärnhimmel. Mycket effektfullt på natten och stilrent på dagen. Man ser också baren längs högersidan. Gjord i kolfiber och ädelträ. 2 stycken stora fack för is bad där man kan kyla dricka. En champagne hållare i elegant krom.  Sen finns det 10 champagne och whiskey glas att använda. En Ipad sitter monterad så man enkelt kan surfa på och välja musik på Spotify. I den svarta lädersoffan har det suttit många kändisar vill jag lova! Välkommen att uppleva!

Mer bilder på interiör

Bröllop i Mariakyrkan, Helsingborg

Det är alltid kul att vara på bröllopsuppdrag med vår limousine. Speciellt när man får besöka vackra platser som Mariakyrkan i Helsingborg. Är nog en av mina favorit kyrkor att köra till. Dock så är inte det särskilt limousine vänligt. Enormt trångt och mycket folk, så det gäller att ha tungan i rätt mun ;)
Mariakyrkan är för övrigt Helsingborgs äldsta kyrka och byggdes på 1100-talet i romansk stil har jag fått lära mig.

Bröllop i Mölle

I helgen som var hade vi ett bröllop i Mölle på Kullahalvön. Fantastisk miljö att besöka när allt precis har börjat blomma. Färden med brudparet från Helsingborg till Mölle gick via lantliga vägar mellan rapsfälten och vi stannade till på flera ställen så fotografen kunde knäppa några bilder med våren i bakgrunden. Själv kunde jag passa på att ta några bilder på bilen när bröllopsparet fotograferades i Mölle hamn.

Härligt med vår och sommar

Äntligen har det vänt och vår och sommar är på intåg. Detta firade vi in med att byta om till sommartassarna och göra en AC service innan högsäsongen börjar. Känns så fräsch där bak i Limousinen nu. Luktar riktigt gott efter en redig rengöring och AC service. Limousinen har även fått en redig avfettning och en grundlig tvätt. Snart ska vaxet läggas på och det ska putsas så svetten lackar. Sen ska vi göra ett oljebyte och byta lite filter också. Känns skönt att komma i gång igen :)

Redovisningscentral för taxi

Nya regler för Taxi fordon i Sverige. Detta innebär att vi har uppdaterat vår taxameter i Limousinen och är nu anslutna till redovisningscentral för taxi. Detta påverkar inte kunder och i och för sig inte chauffören heller, men att installera ett moden i limousinen för ca 10.000kr känns ju inte det minsta kul.

Sommar i sikte

Äntligen har vi sommar i sikte. Vi jobbar för fullt med bokningar nu inför sommarens alla uppdrag. Bilen är på ställd efter ledigheten i vintras och vi är taggade på en ny säsong :)

Välkomna :)