Limousine på Österlen

Limousine på Österlen

Fullt ös i helgen som var. Vi han även med en tripp till Österlen. Alltid lika nice att komma ut på landet och slippa all trafik. Fina vyer och lantlig miljö trivs jag i. Även om man är på jobb kan man lixom slappna av. Det vill säga att man inte kör fel och kommer in på en liten grusväg utan möjlighet att vända… Men vi har ju ratt och back, så det går att lösa kniviga situationer också. Ibland blir det lite extra lyckat när man klantar till det. Vi hade en fotograf med oss i bilen som skulle ta bilder på bröllopsparet. Får skylla på att hans guidning till platsen som var minst sagt bristfällig, men turen att då hitta ett bättre ställe att fotografera bröllopsparet på kom riktigt passande. Vi kunde stanna till vid sidan av grusvägen och brudparet fick sin fina ”åkerbild”. Tack för trevligt samarbete fotografen :)