Bal & Student – Skolbal 2019

Bal & Student – Alla våra Limousiner rymmer upp till 8 passagerare, då sitter man bekvämt och säkert med bilbälte till alla så att farmor kan vara lugn. I Limousinens bar hittar man ett isbad för att kyla bubblet och champagneglas till alla, dricka tar man med själv. Vårt Ljudsystem är inget man skäms för. Det ligger baslådor under sätena och Infinity skrikare i baren. Kan tipsa om att ta med öronproppar om du är känslig :) Event Limousine Malmö har extrema party Limousiner perfekt för Bal & Student. Fest sugna studenter kräver toppmodernt ljudsystem med iPad´s med Spotify samt fulltankade med den senaste musiken. Du kan även spela din egna musik med din smartphone som du enkelt kan koppla in i vårt system. Våran vita 9 meters Limousine är helt klart den Limousine som väcker mest uppmärksamhet! Med denna Limousine syns och hörs man garanterat! Ni får alltid ett fast pris av oss där inget tillkommer. Välkommen till en värld av lyx, glamour och fest :)

Vi kör i hela Skåne & alltid till fasta priser!

info@eventlimo.se

Boka Limousine i god tid!

Varje år får vi många samtal veckorna innan balen av desperata ungdomar som vill boka en Limousine till deras bal eller student. Det är lika tråkigt varje gång att neka pga att vi är fullbokade. Så vill ni vara säkra på att få en Limousine bör ni vara ute i god tid. Ring oss så kan vi boka upp en Limo till just er!

Typiska Bal & Student uppdraget…

Det brukar gå till så att vi hämtar på ett ställe där ni samlats allihopa. Dom flesta tycker det är onödigt att åka runt och plocka upp alla en och en. När vi kommit till platsen brukar föräldrar och farföräldrar vilja fota er vid bilen. Efter alla snygga poser glider vi iväg. Efter första kurvan brukar musiken maxas och medhavda champagnen öppnas till glädjetjut! Nu är det party och cusing som gäller. Det brukar bli några stopp då alla ska besöka buskarna. Sen är det dags för den stora entrén och röda mattan på Balen. Vi kör extremt sakta så ni kan njuta så mycket ni bara kan och att alla hinner fota er när ni går ur limon.


Har ni egna önskemål eller idéer om hur ni vill ha det hjälper vi till så gott vi kan!
Välkommen till oss på Event Limousine!

Limousine Malmö

Hitta inlägg i bloggen

Bröllop
Bröllop i Skåne