Limo

Event Limousine har sitt säte i Glumslöv och kontor i Malmö. Garage i Malmö & Helsingborg. Event Limousine är grundat 2011. Vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och fordonen är godkända av bilprovningen för yrkesmässig persontrafik. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation. Vi är försäkrade hos Svetax. Godkänd för F-skatt. Vi finns i hela Skåne samt har ”långtrafik” till exempelvis Halmstad, Kristianstad, Göteborg och Stockholm. Vi är specialiserade på bröllopevent, privat och företag, samt representativ transport.

Länk, Logo och Bilder från oss till partners och press

Här har vi samlat våra samarbetspartners. Vi tycker om att nätverka och tillsammans kan vi erbjuda kunder bättre service och kvalité. Event Limousine har för avsikt att skriva avtal med partners för att hjälpas åt med nya och gamla kunder. Vi tror att med en lyxig inramning kan vi dra kunder till våra företag. Vi lägger varandras länkar på respektive hemsidor, samt gör vissa aktiviteter tillsammans. Ring oss så berättar vi mera. Telefon: 073-978 5001 eller e-posta oss på: info@eventlimo.se

Limousineföretag vi rekommenderar

Bra att veta

Vad har ni för typ av limo?
Vi har valt att enbart jobba med Lincoln Town Car Super Stretch Limo!

Hur betalar man för resan?
Swish:1233581766
Bankgiro
Kontant direkt till chauffören
När man bokar resan betalar man en handpenning ( 500 – 1000:- )
Läs mer… 

Kan vi bli fakturerade på vårt företag?
Ja

Kan man ta med sig egen dryck?
Det går bra då vår limo har bar med is, Champagneglas och Whiskeyglas.

Hur många kan man vara i en limousine?
Vi tar max 8 passagerare/Limo

Alkohol:
Det ingår inte någon Alkohol i priset då man hyr Limo av oss. Men det går bra att ta med sig egen alkohol om man har åldern inne…

Säkerhet:
Alla våra Limousiner är utrustade med säkerhetsbälte till alla 8 passagerare. Vi uppmanar er att använda dom under färd för er säkerhet.
Vill ni ha med barn i Limousinen är det inga problem. Vi har sittkuddar och barnstolar som kan tas med på efterfrågan.
Det är inte tillåtet att luta sig ut eller på något sätt ha en kroppsdel utanför fönstret vid färd. Vi vet att studenter gärna vill synas och vinka vid tex bal & student. Det är helt ok, men innanför fönstret!
Max 8 passagerare kan färdas i en Limousine!

Om det uppstår tråkigheter…
En olycka händer så lätt och i dom flesta fall tar vi inte ut någon avgift för det. Men i en del fall då kunden inte är aktsam och följer sunt förnuft, tar vi ut en avgift vid skadegörelse och liknande. Vi förbehåller oss också rätten att avbryta uppdraget om chauffören tycker det gått för långt och kunden inte lyssnar på uppmaning om försiktighet. Vi betalar inte tillbaka några pengar om kunderna orsakar problem!

Rökning i Limousine 5.000 Kr
Skadegörelse 5.000 Kr
Uppkastning 3.000 Kr
Glas 200 Kr / st
Extra städning 500 Kr

+ eventuell verkstadskostnad


När ni hyr Limo av oss kan ni förvänta er bästa tänkbara ServiceDiskretion och Punktlighet!

Välkommen till Event Limousine Malmö

Limousine Malmö

Hitta inlägg i bloggen

Bröllop
Bröllop i Skåne