Här har vi samlat lite bilder från olika uppdrag vi kört i Helsingborg. Välkommen att inspireras och glädjas med oss! Alla uppdrag ser olika ut och vi är lyhörda efter kundens önskemål. Vi hjälper gärna till med planering inför ett uppdrag. Med vår erfarenhet kan vi se till att just ert event blir extra lyckat. Välkommen till Event Limousine Helsingborg

Limousine Helsingborg

Här är vi på ett Bröllop utanför Sofiero slott i Helsingborg. Bröllopsparet blev fotograferade i vackra parken och vi passade på att ta en bild framför slottet. Kan lova att det var en hel del nyfikna parkbesökare som fotade limousinen.

Helsingborg Limo

Här står Limousinen redo för brudparet. Förfriskningarna ligger på is alla förberedelser är klara.

Höganäs

Sommar i Höganäs. Här är vi på väg till en möhippa. Vi ska vara med på själva kidnappningen som tjejerna har planerat. Färden gick till knutpunkten i Helsingborg där mer vågad transport väntade över sundet.

Bröllop i Helsingborg

Här är vi på en liten bröllopsmässa på landet och en av modellerna ställde upp på en bild utanför vår vita Limousine.

Hotel i Helsingborg

Här är vi utanför ett hotell i Köpenhamn och ska köra ett uppdrag med Idol kändisar till Helsingborg. Vi samarbetade med en arabisk filmfestival och en arabisk festfixare som hade arrangerat uppdraget.

Limo Helsingborg

Här har vi förberett efter kundens önskemål. Det var efter en borglig vigsel i Helsingborg och brudparet med sällskap skulle åka till ett hotell i Köpenhamn för vidare festligheter.