Bild till film

Nya tider och nya idéer. Har börjat satsa mer på små filmer i stället för bilder. Känns mer rätt nu när det finns så mycket snabb och rörlig information på nätet. Mer eller mindre alla nyhetssiter sänder små filmklipp på nyheter och You Tube växer hela tiden. Alla förväntar sig rörliga inslag. Så till nästa säsong funderar jag på om man ska köpa en Go Pro kamera och försöka satsa lite på det. Byta klassiska bildgalleriet till ett video galleri helt enkelt. Måste bara lära mig redigera och göra klippen mer professionella. I dagsläget är det bara filmsnuttar från mobilen. Duger för tillfället, men bör bli bättre! Det var lite tankar och funderingar för mig idag. Ska iväg en snabbis till garaget i morgon och göra rent i limon. Glasen är ny diskade och servetter ska vikas ner i glasen… Lite ompyssling av limon så det doftar fräscht till helgen. Viktigt!

Ha en underbar dag vänner :)