Snabb hemsida

Snabb hemsida

Vi har jobbat hårt med att få vår hemsida snabb, lättmanövrerad och stilfull. Tycker vi har lyckats bra med det och här är ett litet kvitto på det.

pingdom test

Modern design & teknik

Sidan ”väger” strax under 700 kb och får ett stort A som betyg och är snabbare än 99% av alla hemsidor på nätet. Med den nya tekniken sidan är uppbyggd med går det verkligen fort. Sidan fullkomligt flyger fram, och det är vi stolta över! Vi har valt att designa sidan ljust och fräscht, med mycket bilder. Att jobba mad texterna är det jag tycker är svårast, och där skulle det verkligen behövas ett proffs som fick gå igenom allt och korrigera felstavningar och fel sammansatta meningar.”On page seo” kallas det. Men vi får ta det en annan gång då texterna hela tiden ändras.

SEO (Search Engine Optimisation)

Det absoluta svåraste projektet har varigt att få sidan bra sökoptimerad. Vi har inte tagit några genvägar med köpta länkar och liknande. Vi har lagt krut på vår blogg och sociala medier och det tror jag har lönat sig. Varje blogginlägg blir ju en sökbar unik sida som dom som söker på ordet limousine har en chans att hitta. Så även om jag är ganska less på att blogga och uppdatera sociala medier är det bara att fortsätta. Här lönar det sig att lägga lite pengar och tid.

AdWords (Google)

När vi hade flera bilar körde vi med AdWords för att fylla alla bilarna. Det kostade en bra slant varje månad och jag tycker inte det är värt det. Nu har vi bara en bil i garaget och vi behöver inte göra något reklam alls för att få fina uppdrag på bilen till fullt pris utan reklamkostnader.

Nätverk, Mässor & Mingel

Här är också något vi inte anstränger oss med nu förtiden. Skulle vilja påstå att 99% söker på nätet trots att man varigt på mässa & mingel eller är medlem i olika nätverk. För medelstora och större företag är det nog viktigt att synas i dessa sammanhang. Men för oss som bara behöver fylla en bil är det inte värt pengarna och tiden.

Efter som vi har en del följare från andra Limousineföretag bjuder vi på lite tips och idéer om hur vi gör och hoppas ni får en trevlig läsning…

Maila gärna era egna erfarenheter så kanske jag kan lägga upp en länk till er hemsida eller blogg :)