Förläng magin

Förläng magin!

Ska ni gifta er och vill ha lite extra magi på bröllopet är limousine det perfekta valet. 9 meter lång lyxbil med alla tänkbara bekvämligheter som isbad till drycken och uppkopplad Ipad. Sköna skinnsäten och dubbel AC. Allt för att man ska må bra en härlig sommardag. Luta er tillbaka och njut medan vi se till att ni färdas säkert, lugnt och stilla helt omsluten av lyx!

Förläng magin

Allt ska vara perfekt!

Här på bilden är vi i Vellinge kommun, och på Rängs kyrka. Limon är uppställd och brudparet är just nu inne och gifter dig. Jag passar på att förbereda bilen så allt ser snyggt ut när dom kommer ut. Röda mattan ska läggas ut och bilen ska putsas på en aning. Ta bort insekter på grillen och torka av. Allt ska vara perfekt in i minsta detalj! Se en Limousine film

Välkomna till oss på Event Limousine ;)