Skolbal

Skolbal

Nu är bokningarna för sesong 2016 med bokningar till Skolbal i full gång på allvar! Fi får boknings förfrågningar varje dag och telefonen går varm! Det märks att våra limousiner är populära och vi kommer mer eller mindre bli fullbokade vissa datum i Maj och Juni. Pratade med en kollega i ett annat företag i går där vi klargjorde hur vi smidigt kan skicka kunder till varandra så vi kan maxa våra bokningar och samtidigt göra våra kunder nöjda med den servicen. Känns riktigt bra att ha kompisföretag som man kan lita på! Tycker generellt att alla företag inom en bransch kan och ska sammarbeta. Däremot inte om priserna då det kan bli en så kallad kartellbildning. Man ska sätta sina egna priser och koncentrera sig på sitt eget på det sättet. Men när det kommer till bokningar när det gäller vår bransch är det riktigt bra att ha kompisar! Vår och sommar har vi mycket att göra och kan ge bort många turer efter som vi bara har 2 bilar i dagsläget. På vinterhalvåret har vi inte alls mycket att göra, utan mestadels på helgerna där vi kan ha bröllop och nattklubbs turer mm… Bokning för skolbal ligger mestadels i Maj och Juni, och vissa veckor kör vi varje dag!

Skolbal

Alla uppdrag ser olika ut så klart, men ring oss så räknar vi ut ett pris på just ert event! Ni får alltid ett fast pris när ni vill hyra Limo av oss, där vi har räknat med allt som tex. framkörning, mil, moms, tid, bensin, förfriskningar, städning & chaufför mm. Inget tillkommer, inga överraskningar!

Limousineservice utöver det vanliga

– Skolbal 2016 –
***
**
*