Limousine i Sjöbo

Limousine Sjöbo

Idag fick vi en bokning med vår rosa Limousine i Sjöbo, och turen ska gå ner mot Österlen tidig vår. Ser verkligen fram emot våren och sommaren nu! Ska bli riktigt kul att få komma ut på bröllop och bal uppdrag när träd och blommor slagit ut och vädret är fint. Man sätter på sig kostymen och sätter sig i en nyvaxad limousine och kör ut på landet för att göra människors högtidsdag riktigt minnesvärd. När vi kör ut på landet med vår rosa limousine får vi extremt mycket uppmärksamhet vart vi en kommer. Det är en riktig nackvridare utan dess like. Med en nästan 9 meter lång rosa limo är det svårt att vara anonym! Det är nog det som kunderna tycker om. Uppmärksamheten är total! Men bakom dom tonade rutorna kan man lugnt sitta och titta på allas stirrande blickar utan att man blir sedd. Många brukar vilja ha ner rutorna så man kan vinka på folk. I bland får chauffören höra -Varför är det tonade rutor, då är det ju ingen som ser att det är jag! Som limousine chaufför får man höra mycket kan jag lova. Men vi avslöjar aldrig vem som åker med oss. Vi kan i vissa fall berätta en del roligheter för folk, men aldrig personliga hemligheter eller så. Vi är diskreta så kunderna kan känna sig trygga med vad dom vill prata om eller ägna sig med i limousinen. En av dom värsta rövarhistorien jag brukar berätta för kunder var just med ett gäng vi hämtade med limousine i Sjöbo och körde till Köpenhamn i fjol. Notan hamnade runt 8.000 men det var många timmar dom ville utnyttja våra tjänster…

Pink Limo