Hyr Limousine Hässleholm

Hyr limousine Hässleholm med omnejd

Hos Event Limousine kan man hyra Amerikanska vita och rosa Limousiner som är ca 9 meter långa. Det får plats åtta passagerare, och då sitter man riktigt bekvämt omsluten av den lyx man bara kan tänka sig. En lyxig bar med champagne och whisky glas samt ett isbad för medhavd dricka. Vi kan även ta med en röd matta för ett extra lyxigt event som till exempel bröllop mm…

Hyr Limousine Hässleholm

Bal & Student

Just nu pågår bokningarna inför bal & student 2016. Mitt råd till studenter är att boka i så god tid som möjligt för att säkra sin chans att få en limo till sin högtid. Vi har paketpris på bal uppdrag i hela Skåne!

Hässleholm

Grattis Hässleholm! Nu kan ni hyra våra fina bilar till mycket bra priser. Vi skräddarsyr en paketlösning till er och ni får ett fast pris uträknat efter era önskemål om uppdraget. Limousineservice som det ska vara med service på högsta nivå! Vill ni synas riktigt mycket ska ni ta en titt på våran unika rosa limo. En riktig glädjespridare och tjejernas favoritbil! Välkommen :)

Hyr Limousine Hässleholm