Studenten

För vi har tagigt studenten….

Grattis alla våra yngre kunder till Studenten och trevlig bal eller vad man säger… Just nu är vi fullbokade till alla baler men vi har en del tider kvar till er som vill åka limo på studenten. Vi är ute varje dag med våra bilar som får jobba under dessa veckor när balerna duggar tätt! Många glada studenter som vill uppleva känslan i en riktig lyxlimousine. Vi var nere i Köpingebro och körde till Kronovalls vinslott för några dagar sedan. Fick veta på plats hos kunden att vi skulle vara 2 limousiner och väntande in ena limon som var sen. Tänkte på om det var från ett företag som vi samarbetar med och ringde till chauffören i den bilen för att eventuellt hjälpa till med vägbeskrivning eller liknande, men fick veta att det inte var deras bil som var bokad dit. Efter 15 minuters väntan kom då bilen som dom bokat, och vilken besvikelse man kunde ana. En riktigt gammal limousine som jag i och för sig tycker är ganska läcker, men som sagt gammal! När vi stod i kön i väntan på att släppa vid entrén kom det över lite ungdomar från svarta bilen och spanade läget i vår bil. Man kunde höra att dom var mäkta imponerade på vårt ljudsystem och att vi hade iPad i bilen. Tror knappt svarta bilen hade ljud över huvudet taget faktist. Hoppas dom hade kul i alla fall!

Österlenkryddor

Passade på att hälsa på hos våra kompisar på Österlenkryddor som ligger strax utanför Köpingebro. Anders och Chezzan tog över Österlenkryddor för mindre en ett år sedan och kämpar på riktigt bra för att lära sig allt vad det innebär att driva en gård med odling, butik och som företagare. Gå gärna in på deras sida och titta på deras fina produkter! —–> Österlenkryddor

Österlenkryddor

Här ser man vår vita limousine i allen upp till gården och glashuset i bakgrunden är en del av butiken. Riktigt vacker och mysig miljö. Man vill lixom inte riktigt lämna gården när man kommit hit. Finns så mycket att se och dofta/smaka på. Anders bjöd på en hallonsaft som var sjukt god. Tror det var från en av deras samarbetspartners sortiment. Ska köpa en sådan flaska nästa gång!

Verkligheten

Tänkte lägga in en bild som fick mig att tänka till när det gäller det där med hur jordens resurser och tillgångar fördelas. Lite om hur man kan se på problematiken om flyktingströmmarna till Europa. Jag vill inte vara politisk eller ta ställning i i denna fråga med detta, bara att skänka en tanke om hur man kan se på saken från ett perspektiv. Som sagt så fick det mig att tänka till i alla fall!

Österlenkryddor

Matlagning

Nu ska jag laga omelett med svampstuvning. Lev gott och ta hand om er :)