Nya galna partytrenden – mitt på dagen

Malmö Vakna och häng med Nya galna partytrenden! Jag menar, vart kan jag gå i Malmö om jag också vill lägga som minst 5.500 kr för ett drinkpaket mitt på dagen och dansa på borden..? Kommer denna Nya galna partytrenden till oss snart också eller? Länk till hela reportaget längre ner…Stockholms nya partytrend är lika vild som galen. Dagen är den nya natten. Klockan behöver uppenbarligen inte vara mycket för att locka fram människors vildaste fantasier.– Den nya trenden i Stockholm är att festa på udda tider. Vårt koncept har varit en otrolig succé från första dagen säger Jerry Forsberg, festarrangör.

Naken gulddansare

Precis som på It’s Motherfu***ing Tea Time har dagsfesten här nakna inslag. Mitt i konfettiregnet rullas en gigantisk tårta in och upp hoppar en guldmålad tjej endast iklädd ett par guldtrosor.
– Den idén var lite känslig. Men det var en engångsgrej. En viktig gäst fyllde år och det var en önskan från hans vänner.

Resten av underhållningen består bland annat av personal utklädda till nunnor och karaktärerna i The Simpsons.
– Vi har inspirerats från klubbar i södra Frankrike och dagsfester i USA.

Smakar det så kostar det. Priserna på drinkpaketen börjar på 5550 kronor. Men det finns en bar också och det är okej att bara beställa en stor stark, intygar Jerry Forsberg.
I början under brunchen är det lugnare i lokalen för att senare explodera under eftermiddagen. In mot mitten av rummet yr konfettin. Bashögtalarna dunkar och folk dansar på borden.

Källa: Nya galna partytrenden – mitt på dagen | Klubb & Konsert | Allt om Stockholm