Möhippa i Lomma

Möhippa / Svensexa

Dagens första uppdrag är slutfört! Det var en Möhippa i Lomma som gick till Malmö Dansakademi. Det är alltid kul att köra möhippor men det känns att gå upp tidigt efter igår natt…. Jag som chaufför fick uppdraget att plinga på dörren och överlämna en liten huvudbonad i form av en liten krona med vit slöja som bruden skulle ta på sig. Sen välkomna henne ut till den rosa limousinen som stod runt hörnet och väntade full med kompisar i högsta hugg med champagnen och kameror. Fantastiskt kul och se hennes min när hon öppnade dörren och där står jag med mina 2 meter och säger åt henne att nu är det kidnappning för din möhippa! Hahaha

Läs mer om Möhippa / Svensexa

Nu blir det lite fix med bilarna så dom är klara till nästa uppdrag. Det gäller att ha bästa puts möjliga, och det tillsammans med vår eminenta service blir det svårslaget vill jag lova!

Trevlig helg :)