Bröllop i Bjärred

Rosa Limousine

I dag ska jag på ett riktigt kul uppdrag, nämligen ett Bröllop i Bjärred med rosa limousinen. Uppdraget är hela eftermiddagen och jag är inne redan nu och förbereder bilen. Svenska flaggor ska sitta på framflygeln och jag ska ta med rosa mattan som kunden ville ha i anslutning till kyrkan för fina bilder. Kommer bli riktigt trevligt och kul att köra i Bjärred med rosa bilen. Så fantastiskt fint bredvid havet med alla fina villor. Hoppas vädrets makter är snälla mot blivande bröllopsparet och besparar oss från regn och rusk!

Vit Limousine

Vita bilen ska till Landskrona på ett 3 timmars uppdrag och lämna på Örenässlott. Det är också en kanon körning i vacker miljö. Vår och sommar är så mycket trevligare att köra limousine på. Man kan stå ute och prata med kunderna och hjälpa till med att ta bilder och dessa längre uppdrag blir lite mer personliga på det sättet, och inte bara en transport. I vinterrusket vill kunderna hoppa in i bilen så fort som möjligt så man inte fryser eller förstör kläderna i vind och väta.

Kvällen

Senare på kvällen har vi ett annat riktigt kul uppdrag. Vi ska hämta ett sällskap på ett hotel i centrala Malmö. Chauffören ska gå fram till baren och fråga efter en viss person och be hen följa med ut där Limousinen väntar. Sällskapet vill att det ska bli en liten mini kidnappning/överraskning då hen alltid velat åka limo. Spännande minst sagt!

Nu ska jag återgå till pysslet i garaget och göra färdigt bilarna. Ska försöka hinna förbi ett företag som har premiär vid Jägersro idag. Alltid bra att synas lite med bilarna, och sen tänkte jag hinna med att utnyttja lite bra premiärpriser i butiken :)

Allt gott kompisar!