Tips till Svensexan

Den typiska Svensexan

Ett bra tips till svensexan är att se till att man har bra transport. En del kör i egna bilar och en del väljer lösningen att hyra en större bil eller buss. Visst kan man göra det, men att överaska med en limousine är något alldeles extra! Det får totalt plats 8 passagerare i våra bilar. Då sitter man skönt och alla har tillgång till bälte. I baren hittar man glas för olika drycker och isfack. Alkohol får man ta med själv då det inte är möjligt för limousine företag att före gäster med den tuppen av service. Vi har stort bagageutrymme där man kan ladda på med packning och väskor för aktiviteterna som stundar. Det är ofta så att vi ger ett paketpris på uppdraget och är med under ca 3-4 timmar så man kan åka runt mellan olika äventyr. Ett vanligt scenario för en typisk svensexa är:

  1. Själva upphämtandet. Det brukar vara så att vi möter upp offrets kompisar några gator innan offrets hus. Där kan dom ladda på dricka i baren och ladda bagageluckan med väskorna. Parkera sina egna bilar och på passande plats. Sen är det dags att klar fram limon och överraska.
  2. Redan vid första stoppet på tex en paint ball bana är grabbarna redan i gasen!
  3. Lunch med mera ädla drycker
  4. Iväg på nästa äventyr som tex inspelning av en CD eller bowling.
  5. Här någon stans brukar vi släppa av sällskapet.

Det är riktigt svårt att generalisera en svensexa, men något liknande är inte ovanligt. Självklart brukar vi även ge ett superbra pris till dom om de skulle vilja ha våran service på bröllopsdagen också. Det samma om dom vill ha transfer till och från flygplatsen på bröllopsresan. Vi vill och kan erbjuda service fullt ut!

Tips till Svensexan:

Varannan vatten! ! ! ! ! ! !