Hur ser det ut i en Limousine

Ofta när man är ute på uppdrag kommer det fram nyfikna och vill titta in i bilen. Man har sett bilarna rullandes förbi på vägarna och undrat Hur ser det ut i en Limousine tro..? Är det innan eller efter ett uppdrag brukar jag bjuda på det och visa och berätta om limousinen. Kommer det förfrågningar på kundens tid brukar jag neka och säga att jag är upptagen. Är det betald tid vill jag inte att andra ska ha tillgång till bilen, även om dom tillfälligt inte är där just då. Ibland så har kunder dessutom tillhörigheter i bilen som är personliga och jag har ansvar att det inte ska försvinna. Kunderna kan ibland lämna kvar värdesaker när dom är iväg och fotar med fotograf till exempel. Tog en interiör bild idag innan ett bröllop. Håll till godo.. :)
Limousine ineriör