Balen

Limousine till Balen

När man ska hyra limousine till balen är det själva entrén som är viktigast. Man vill göra en storslagen entre med sina vänner på röda mattan medan släkt och vänner fotograferar och förevigar eventet. Som limousinechaufför får man inblick i festen och ett smakprov på förväntningarna. Ungdomarna värmer upp med medhavd dricka och skålar och sjunger. Man planerar den stora entrén om vilken låt som ska spelas vid utgången. Jag brukar hjälpa till och tipsa dom, efter som jag har erfarenhet som kan underlätta. Brukar tipsa om att dom ska sitta parvis i Limousinen så dom kommer ut 2 & 2 för fina bilder på rödamattan. Ofta väljer dom att spela en speciell låt vid entrén, och ofta väljer dom att spela upp musiken från deras egna mobiler i vårt system. Brukar då be dom att förbereda en låt på vår iPad så dom får med sig mobilen och att musiken inte tystnar… Brukar uppskattas :)
Även om entrén är viktigast så är själva limo turen lite grädde på moset. Vi ser alltid till att vara i god tid till kunden så dom hinner ta ordentligt med bilder. Allt för ofta vill också kunderna hinna gå på toaletten innan rödamattan. I bland går det att ordna och ibland blir det busken.

Balen

Event Limousine Tipsar:

  • Förbered entrelåt i god tid på vår iPad!
  • Drick inte öl eller cider. Toalett besöken är ibland svåra att hitta, och då blir det busken!
  • Ta ordentligt med bilder!
  • Ta gärna med jämna pengar till oss, så går betalningen smidigt och fort!
  • Sitt parvis i Limousinen så blir entren snygg!
  • Vill ni ta en bensträckare och en cigg paus, prata med chauffören så fixar vi det!
  • Glöm inte biljetten för guds skull!
  • Och glöm inte att passa på att njuta av en behaglig Limousineupplevelse!

Välkommen :)

Balen