Malmö

Familjeföretag i Malmö

Malmö limo – Vårt lilla familjeföretag har garage och kontor i centrala Malmö, men vi kör i hela Skåne. Vi kör även till och från Danmark och självklart med fasta priser där inget tillkommer. När man får ett pris av oss har vi räknat med allt som tex broavgift, framkörning, moms mm.. Det är viktigt att veta när man hyr limousine hos oss. Vi vill att man ska vara lugn och veta det slutgiltiga priset. Inga överraskningar alls.

Framtiden

Just nu sitter vi och smider planer för framtiden. Vi har nya idéer som just nu ska testas lite smått. Bollen är i rullning och vi har lanserat en liten reklamkampanj mot en helt ny marknad som vi tror på. Vi kommer inte skriva något om det här för vi är rädda att bli kopierade som vanligt… En del saker ska man nog behålla för sig själv och inte blogga om. Även om vi är ganska öppna här på bloggen, så ska man nog ha en del saker lite hemliga.

Alkohol i Limousinen

Bokningarna för bal & student 2015 trillar in titt som tätt. Det lustiga är att många förutsätter att det ska ingå champagne i priset. Man har hört att det ska göra det när man hyr limo. Det gör det aldrig hos oss. Vill man dricka alkoholhaltiga drycker får man ta med det själv om man har åldern inne. Vi står aldrig till tjänst med liknande. I dagsläget finns det inget limousineföretag som har tillstånd att servera eller låta alkohol ingå i priset, och därför väljer vi att följa lagen och INTE stå till tjänst med detta. Vi är ett seriöst företag och följer regler och lagar. Det är lite så vi jobbar på Event Limousine Malmö.

Dagens fundering:

Sist jag var ute på ett uppdrag funderade jag på hur man egentligen håller ratten som chaufför. Själva rattfattningen kan ju variera när man kör privat. Tex en hand uppe på ratten lite avslappnat är ju en klassiker. Men hur ser det ut när en Limousinechaufför har sådan fattning..? Själv försöker jag hålla händerna så långt ner på ratten som möjligt. Tycker det är snyggare och stiligare när man inte ser händerna. Det gäller även när jag svänger med ratten. Att sitta med ena handen uppepå ratten är helt uteslutet för mig när jag tar på mig kostymen och intar rollen som chaufför.

Malmö Limo

Bröllopsmässa

Vill påminna om bröllopsmingel på Hotel garden på Baltzarsgatan i Malmö på Lördag och bröllopsmässan i Helsingborg på Söndag. Väl mött :)

Malmö Limo

Vill du boka limo i Malmö är du välkommen att ringa till oss på 040-699 6700 eller maila på info@eventlimo.se

Välkommen att besöka oss på Rosendalsvägen 43 i Malmö. Ring först om du vill titta på våra bilar, vi är inte alltid på plats i garaget! Men vi bokar gärna tid så vi kan visa upp våra extremt fina bilar :) Välkommen