Förberedelser i garaget

Just nu håller vi på med förberedelser i garaget inför mässor, mingel och en helg full av körningar. En körning idag från Bunkeflo till centrala Malmö. På fredag har vi ett 2 timmars uppdrag med 3 limousiner, och på Lördag är det bröllopsmingel på Hotel garden på Baltzarsgatan. Söndag bröllopsmässa i Helsingborg. Vet att jag bloggade om att vi inte skulle stå på mässor detta året, men det är svårt att motstå när det är så pass lite ändå att göra vintertid. Tror faktist ändå att just mässor inte är den ända vägen för att få bra uppdrag. Tror fortfarande att andra vägar är framtiden. I dag har jag varit på IKEA och köpt in lite servetter och diverse saker till garaget. Åker in och förbereder bilarna idag inför helgen. Rosa bilen ska till Ystad saltsjöbad nu på fredag mitt på dagen så det är bra om den är färdig att bara köra ut.