Att passa in…

Mina tankar i vardagen…

Vad gör man inte för att passa in. Jag bor i ett radhus i Svedala. Har ett barn, hund och kör Volvo. Ganska mycket svensson över det hela och jag har absolut inget emot det, tvärtom! Jag trivs som fisken i vattnet. Är uppvuxen i Stockholm och flyttade ner till Malmö när jag var 32år. Flyttade till Svedala för 2 år sedan och nu när jag tänker efter så undrar jag varför man inte flyttade till en mindre ort tidigare. Från tuffa livet i storstan till det lugna livet på landet. Tror jag har anpassat mig bra och stressar nästan ingenting längre. Men för helhetens skull, för att verkligen passa in fattas det något. Jag har inte riktigt kunna sätta fingret på det, men nu tror jag att jag vet. Jag måste köpa en sådan där självlysande gul jacka med stora reflexer på. Ni vet en sådan där som arbetare, och var och varannan hundägare har. Även poppis hos yngre, och det gör ju inget. Då är det ju ett täcken på att man är lite ungdomlig i alla fall ;)