En limousinechaufförs klädsel

Det är viktigt hur en limousinechaufför klär sig & hur en chaufförs klädsel uppfattas. Vi har valt att ibland ha olika outfits vid lite olika tillfällen. Till exempel så har vi alltid en svart kostym, vit skjorta och svart slips som grund. Speciellt på bröllop är det viktigt att ha just det klädsen på sig. Men när vi kör rosa bilen har vi ibland svart skjorta och en rosa näsduk i bröstfickan. Elegant och stiligt som sig bör. Sen ibland när jag har nattklubbs uppdrag brukar jag nuförtiden ta av mig slipsen och knäppa upp en knapp på skjortan. Kunder har faktist kommenterat det och tyckt att det är behagligare och mer avslappnat. Skulle man köra ett bröllopspar på natten får slipsen gärna sitta på plats. Men just kvällar och nätter är det mer behagligt att ta av sig slipsen och kanske istället hänga en halsduk över axlarna. Stiligt, skönt & avslappnat!

Skorna är viktiga också, och det ska vara nypolerade så klart. Jag gör så att jag smörjer in mina skor med sadelfett varje gång jag avslutar ett pass. Då håller sig skorna extra fina. Nu på vintern har jag på mig kängor med tjocka sulor för att hålla värmen. Stiliga vanliga finskor har alldeles för tunn sula och kylan tränger igenom direkt. Viktigt att hålla sina fötter varma, och det ser faktist snyggt ut ändå. Sen är ju sulan grovmönstrad också och det är bra vid halka. Snygga finskor är helt livsfarliga när temperaturen kryper ner mot nollan…