Håll avstånd och använd blinkers!

Nu är det vinter i Malmö och termometern visar nära nollan ibland. Ändå kör en del alldeles för fort och på tok för nära andra bilar. Trafikvettet är helt bortblåst hos vissa trafikanter. Skulle bara vilja skrika  *Håll avstånd och använd blinkers din dumma jävel* !!! Tur att man kan samla sig och strunta i vilket. Tycker själv inte om låtsats poliser och tänker inte bli en själv. men att göra som en typisk Svensk, knyta näven i fickan kan man ju alltid göra. Dom värsta trafiksyndarna tycker jag chaufförerna till BMW bilar vara. Tycker ofta dom kör på tok för fort och ligger för nära samt inte har någon respekt för oss som jobbar i trafiken. Jag brukar som yrkeschaufför försöka hjälpa till i trafiken. Jag försöker föregå med gått exempel och respektera mina kollegor på vägen som taxibilar och bussar t ex. Men om sanningen ska fram så börjar man tröttna på det också. Respekten mellan varandra på vägen är snart helt utsuddad. Man ser till att man själv kommer fram snabbast möjligt och helt utan hänsyn till andra trafikanter. Vet inte hur många gånger jag skulle velat ringa till Skånetrafiken och berätta hur deras busschaufförer beter sig i trafiken. Låter som att jag är en riktig bitter gubbe nu, men jag kan lova att det ska jag inte bli. Ska bli ännu bättre att vara trevlig i trafiken och ge ett leende och vinka fram folk.