Avgassystem

Nu har vi gett våran rosa Limousine ett nytt och fräscht avgassystem specialtillverkat av Speedy i Malmö. Alltid lite nervpirrande när man hissar upp en 9 metersbil, Men det är nödvändigt då man ska skruva på avgassystem Känns som att lyften inte ska palla tyngden av limousinen eller att bilen ska tippa åt ena hållet. Ser läskigt ut må jag säga!

Rosa LimousineNågot jag inte riktigt gillar med rosa limon är det att baklysena är röda. Det skär sig en aning mot den rosa lacken. Funderade ett tag på att skaffa så kallade Lexus lampor. Skulle kanske bli snyggare men det skulle samtidigt se stylat ut och nästan lite barnsligt. Som dom stylade BMW bilarna sm en den tonåringar håller på med. Inte värdigt en Limousine alls, så det får helt enkelt se ut som det gör. Fick frågan om vi inte skulle montera LED belysning under bilen. Min första tanke var bara, Aldrig! Snacka om dålig smak att ha sådan belysning monterad på en limousine. Kanske passar på en epa traktor eller en Volvo 740 i Skurup, men att en limousine ska ha LED undertill känns barnsligt. Tror inte det finns någon i Sverige med så dålig smak faktist. Men det är klart, smaken är ju som baken… Delad!
I dag har jag lämnat in vår vita limo för att byta framfjädrar. Mer ett underhållsjobb som man bör göra lite då och då. Vill att bilen ska gå så mjukt och fint som möjligt. Byter man fjädrar blir bilen som ny på vägen. Ska göra oljebyten på dom i Februari så dom är fina till våren tänkte jag. Har lite andra små saker som ska fixas också, men det tar vi senare… Är det inte Avgassystem så är det fjädrar. Alltid finns det något att skruva på :)

Ha en underbar dag

Stefan

Skolbal