Student 2015 i Skåne

Student 2015

Även om sommaren 2014 knappt har slutat så förbereds Student 2015 i Skåne. Vi har börjat fylla på med bokningar, även om det inte är så mycket förfrågningar just nu. Dom som verkligen vill ha en limo till sin högtidsdag är ute i god tid! Vi kör i hela Skåne som t ex. Helsingborg, Landskrona, Eslöv, Hörby, Höör, Kristianstad, Båstad, Halmstad, Sjöbo, Tomelilla, Ystad, Kivik, Svedala, Skurup, Trelleborg, Staffanstorp, Lund, Lomma, Vellinge, Malmö, Burlöv mm. Vi ger alltid ett fast pris uträknat efter önskemål om uppdraget. Det är service det :)

Vill du boka eller har funderingar om hur det går till att hyra limo till studenter eller hyra limo till balen är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig och förklarar hur det går till… Lätt som en plätt och skräddarsytt efter dina önskemål!

040-699 6700

Limousine priser
Student 2015