Ystad Saltsjöbad

Vackra Ystad Saltsjöbad! Tog emot en bokning till Ystad Saltsjöbad nu till sommaren. Ett sällskap som ska på Spa weekend och vill bli lämnade och hämtade med limousine. Om jag förstod kunden rätt så var det en alldeles speciell dag dom skulle fira. Ett guldbröllop eller liknande. Vad är då mer passande att lyxa till det med en bil brån oss…? Vi levererar service skräddarsydd för kunden. Vi ser inte transporten som just bara en transport. Vi försöker se till att det blir en upplevelse man sent kommer glömma.

Ystad SaltsjöbadVälkommen till oss på Event Limousine!

Åk Limousine till Ystad Saltsjöbad

Hos oss får ni alltid ett fast pris när ni bokar Limousine till Ystad Saltsjöbad där vi räknar med allt som tex. framkörning, antal mil, städning & chaufför. Inget tillkommer! Välkommen att ta kontakt med oss för prisförslag på just din resa, ring eller maila..

040-699 6700 – info@eventlimousine.se