AF-Borgen i Lund

I dag fick jag verkligen vårkänslor då jag passerade AF-Borgen i Lund och såg många ute och gick på lunchen i vårsolen. Solbrillorna på och vinterjackan av! För oss i Limousinebranschen är det fantastiskt på vår och sommar. Mycket att göra på jobbet och varmt och skönt. Vintern för oss är inte det minsta trevligt. Man fryser och bilen blir så skitig hela tiden. Sen kan det vara farligt på isiga vägar. Nä, sommar och sol är att föredra!

Dagen sysslor är biltvätt för Robin och kontorsjobb för oss andra. Förbereda inför helgen och pyssla med bokningar vi fått via mail. Även idag har vi fått neka en student en limo pga fullbokat ett visst datum. Dom ringer och är eld och lågor för den stora dagen, och så får vi neka dom en limo. Trist minst sagt!

Nu till dagens första fika i solen :)