Sommar Bröllop i Skåne

Sommar Bröllop i Skåne

Just nu tar vi många bokningar för Sommar Bröllop i Skåne med våra populära limousiner. Vi erbjuder fin fina paketerbjudanden med limousineservice för flertalet timmar. Det som är trevligt med längre uppdrag för oss är att man kan ägna tiden åt fin service och slippa stressa mellan olika uppdrag då tidsschemat ibland är svårt att hålla på bröllop. Det är skönt för oss och kunden att veta att transporten finns där och väntar oavsätt, där vi tillhandahåller med väl kylda drycker och behaglig AC och ta hand om kunden på bästa sätt. Vi har gjort i ordning en liten låda för just bröllop där vi har diverse saker som kan ha stor betydelse för en lyckat Sommar Bröllop i Skåne. Tex skoskavsplåster, säkerhetsnålar, skoputs, nål och tråd, värktabletter, klädesroller, handservetter och alkogel, cigaretter, snus mm mm…. Det händer då och då att vi få ta fram lådan till kundernas förvåning att vi till och med tänkt på detta. För oss är det självklart med det lilla extra och kunderna tycker om sådant. Det är ofta små detaljer som gör stor skillnad.

Sommar bröllop i Skåne

Helsingborgs Bröllopsmässa

Här ovan är en bild från årets bröllopsmässa i Helsingborg. Vår rosa limousine fick stå inne på arenan bredvid scenen. Vi fick möjligheten att prata med många brudpar och visa upp vår fina rosa limousine. Vi fick några bokningar på plats inför sommaren 2016. Dom brudpar som bokade bilen hade än så länge inte riktigt tiderna eller adresserna på alla stopp, men dom bokade upp eftermiddagen så dom visste att bilen skulle bli deras just den dagen. Vi tar alltid en handpenning för saken skull och sen kan vi vänta med dom exakta tiderna till senare… Efter som dom vet att bröllopet är bokat till tex 14.00 en lördag så vet man ju nästan tiderna iaf.

Vit Limousine

Vit limousine är nog den allra vanligaste färg till just bröllop. Man förknippar nog den vita färgen med bröllop kan jag tänka…