Billigt billigt billigt

Nu har vi helt slutat med att vara med på diverse halva priset siter och liknande. Det vi sist var med på var Sydsvenskans stjärnkort med 50 % vissa tider, men är nu inte med längre. Det är på tok för billigt tycker jag! Vi har inga sista minuten priser eller raka vägen priser som förr. Är vi ute på stan och är lediga kör vi fortfarande för 500 kr för en taxiresa, rakavägen stilen. Men det är enbart om vi är ute och känner att vi har tid. Vi har tänkt om och kör nästan bara på bokade turer. Vi står sällan timme ut och timme in och raggar på stortorget. Vi vill leverera bra service, men till det priset som det lönar sig. Att hela tiden sänka priser och dra ner byxorna enbart för att få en tur funkar inte i längden. Vi tackar nej till turer där kunden vill pruta för mycket och liknande. Vi vill jobba för en bransch som inte blir sönder mosad av enbart billiga priser som taxi i Malmö blivit.Vi står för service på hög nivå, och det ska kosta!

Ny Limousine i Malmö

Har sett att det är en ny limousine ute och kör i Malmö. Har sett han i några månader nu och han har regnummer WAL 061. Har sett att det är kunder i bilen och han står mycket vid Swing in på kvällarna. Limousinen har vita skyltar och är registrerad på en privatperson. Han kanske inväntar tillstånd..? Hoppas det. Är tråkigt med en bransch med oseriösa aktörer som konkurrerar på andra villkor och polisen är helt frånvarande som vanligt..  Han kan ju ta andra priser och köra billigt som fasiken efter som slantarna hamnar direkt i hans egna ficka…