Limousine Båstad

Limousine Båstad

Limousine Båstad – Här kan ni hyra vita och rosa limousiner i vackra Båstad! Vi har eleganta och mest lyxiga 9 meters bilarna i hela Skåne. I Våra Limousiner får det plats 8 passagerare, och då sitter man riktigt bekvämt! Alla våra bilar har en så kallad bröllopsdörr. Det underlättar när man ska stiga in och ut ur bilen på ett smidigt sätt. Man slipper krypa hela vägen in med ömtåliga festkläder. Vi har grymma ljudanläggningar och extra mycket fiberoptik samt neon. Vi tänker Amerikanskt och det ska vara överflöd av det glittriga. Det ska vara Las Vegas känsla de luxe! Mer av allt och alldeles för mycket ;)

Skolbal

Just nu bokar vi många skolbaler omkring Båstad med omnejd. Så ring oss för att försäkra dig om en limousine på just ditt event! Skynda att fynda är ett tips! Vi blir snart fullbokade. Skulle vi inte kunna ta ditt uppdrag så kan vi förmedla till andra limousineföretag vi samarbetar med.

Limousine Båstad

Tennisveckan

Varje år sen vi startade firman har vi varigt uppe i Båstad under tennisveckan. Vi får bokningar från stamkunder där vi hämtar upp i södra Skåne och kör upp till Båstad. Vi väntar på kunderna, och när det är färdigfestat kör vi hem dom tryggt och säkert. Kunderna uppskattar vår fina service och våra fina bilar…