Bröllopsfeber

Bröllopsfeber i Malmö

Bröllopsfeber i Malmö! I helgen är det bröllopsmässan Bröllopsfeber i Malmö på slagthuset. Vi kommer inte vara där rent fysiskt då vi har bröllop med våra bilar, men vi kommer att finnas med i brölloptankars goodiebag med fina erbjudanden, samt att vi har ca 10 av våra samarbetspartners representerade på mässan som ger oss bra feedback och rekommendationer. Just nu bokar vi på för fullt inför vår och sommar 2016 så jag känner att vi lärt hos att prioritera rätt och satsa på det som är viktigt för att få fina bokningar och lönsamma uppdrag. Det är mycket positivt att vi inte betalar dyra pengar för mässan också. Nätverket bröllopstankar har en bra genomtänkt strategi och tillsammans blir det kostnadseffektivt! Genom att nätverka kan man dra nytta av varandras kunnande och kontakter. Bröllopsfeber i Malmö är utan tvekan den största och mest välbesökta mässan av dom alla inom just bröllopsbranschen, så det är nog viktigt att synas där ändå. Även om man delar ut mycket visitkort mm så tror jag ändå att folk Googlar runt och köper dom produkter och tjänster man hittar från nätet. Känns lite som att en del saker vill man klämma och känna på som tex blommor och kläderna. Maten och tårtan vill man nog provsmaka. Men Limousine…? Sällan någon vill prov åka innan dom hyr. 99 % bara Googlar och ringer dom man hittar. Man spanar runt på hemsidan på bilder och så. När då många företag man har förtroende rekommenderar just oss är valet lätt. Vi är enkla och hitta på nätet och vi har många bilder på hemsidan. Saken är biff, vi bokar som aldrig förr :)

Bröllopsfeber i Malmö

Bröllopsfeber – 6-7 februari

Ni hittar många av medlemmarna i nätverket i vår monter C4:14. Passa på att skaffa all inspiration ni behöver inför er stora dag! Varmt välkomna :)

Bröllopstankar