Bal i Lund

Studentbal

Är du student och ska på Bal i Lund nu i vår och har funderat på att hyra limousine när du sett andra glada ungdomar som glidit elegant förbi i en Amerikans limo och sjungit så det skränar? Välkommen kan jag säga då. Det är nämligen här man kan hyra dom mest exklusiva limousinerna i Lund med chaufför. Vi ser till att er dag blir till något alldeles extra. Vi har endast premium bilar på nästan 9 meter och i våra bilar kan man vara upp till 8 passagerare. Kostnaden blir inte alls så mycket som många tror eftersom man brukar se till att åka med full bil så man kan dela på kalaset alla åtta. Priserna ligger från 550 kr/person om man är just åtta. Två timmar är det minsta vi hyr ut limousine på när det är till baler. Det är för att man ska hinna med allt som det brukar vara. Vi hämtar upp på ett ställe där det ska fotas och skålas på. Föräldrar vinkar av sina ungdomar och festen kan börja. Musiken skruvas upp och champagne korkarna skjuts upp till glädjetjut och skålandes. Crusingan har börjat och nu gäller det att visa upp sin ride i hela stan och självklart på Insta och andra sociala medier. Syns man inte finns man inte….
Sen efter ett tag är det dags för själva entrén. Allt för ofta är det kö innan röda mattan. Det är för att många vill posera parvis när dom stigit ur limousinen och föreviga stunden som stjärnor gör på röda mattan. Föräldrar, kompisar och vänner ropar från folkmassan bakom avspärrningarna, titt hit, titta hit! För att få en bra bild. På en del ställen har eventet en professionell fotograf inhyrd som fotar alla. Men det varierar från bal till bal. På AF Borgens tillställningar brukar det vara fotograf vill jag minnas… Men det ska vara osagt. Vill man vara säker på att få en bild ska man nog armbåga sig fram som en paparazzi som ser en kändis för att få en bra bild. Kan rekommendera att ta det försiktigt ändå!

Bal i Lund

Hur går man nu tillväga om man vill hyra en limo..?

Det är inte det minsta svårt eller komplicerat kan jag lova. Ni ringer in eller mailar tid och datum så tar vi det där ifrån. Vi hjälper till och förklarar hur vi brukar göra och kommer med en del bra råd i syfte att se till att er dag blir extra bra och lyckad. När man sen vill göra bokningen, betalar man in en handpenning om ca 500 kr, och först då får man en bokningsbekräftelse av oss. Resten betalar man på plats i Limousinen, så ni har god tid på er att samla ihopa pengar och för enkelhetens skull lägga i ett kuvert, eller om man vill betala med kort… I bland händer det att man får ägna 15 minuter på att samla ihop pengar och hålla på att räkna och trixa. Nä, bättre att ha sådant klart så vi kan ägna oss åt roligare saker. Det kan lätt bli lite rörigt när man är glad och har snuttat på en och annan drink innan avfärden mot sin Bal i Lund… ;)
Nu kan vi ju också ta betalt via Swish!

Vi tar alltid bokningen via mail så allt finns skrivet så det inte ska bli missförstånd med dagar, tider, adresser och kostnad mm. Bättre att ha allt snyggt och prydligt på papper som ett litet kontrakt eller vad man vill kalla det.

Bal i LundHär är en bild på våran rosa limousine utanför AF Borgen på en Bal i Lund

AF Borgen & Grand Hotel

Dom absolut vanligaste ballokalerna är självklart AF Borgen och Grand Hotel i Lund. Vet inte hur många event dom lyckas klämma in, men det är en hel del kan jag lova. Oavsätt vilken Bal i Lund det är, ska man nog se till att vara i tid utanför om man ska ha en chans att se något. Brukar vara tusentals människor utmed avspärrningen som vill se en glimt av sina nära och kära, och så vill man ju se våra extremt välputsade limousiner också.. Man kan vara säker på att det är våran bil som kommer om det är lite extra shine i lacken och kromet blingar så där läckert som på tv. Vi lägger mycket tid åt bilvårt och just vaxning och putsning. För oss är det servicen ut i fingerspetsarna som är själva idéen. Ska man åka limo ska det blinga och blänka som bara den!

Välkommen med din bokningsförfrågan 040-699 6700

/Stefan the limo king :)