Student 2016

– Student 2016 –

Bokningarna inför Student 2016 har redan börjat komma in och vi har redan bokat in turer till våren. Mitt tips för er som vill ha en Limousine till Bal & Student 2016 är att boka i god tid innan. Så fort ni vet datumet och tiden bör ni ringa och boka upp tiden. Just i Maj och Juni har vi väldigt mycket att göra!

Läs mer om Bal & Student här

Student 2016Bal & Student

Självklart kör vi Bal & Student uppdrag i hela Skåne, men även i Blekinge och Halland, och alltid till fasta priser. Inget otrevliga överraskningar! Vi gör upp med tider och pris innan så man vet vad priset blir innan. Man betalar handpenning när man bokar bilen, och resten betalar man i bilen. Många föredrar att betala allt i förskott så man slipper tänka på det på högtidsdagen.

Bal & Student

Rosa Limousine

Rosa Limousinen är en riktigt poppis! Det syns när man kommer och man kan garanterat inte vara anonym eller diskret när man åker rosa. En kund sa till och med att rosa limousinen är lite som att bita i en chilli, man hajar till och så blir man varm i kroppen när man ser den :) Trevligt!

Boka Limousine

Ring oss på 040-699 6700 för mer info och priser uträknat efter era önskemål om uppdraget. Det går även bra att mejla till oss på info ( @ ) eventlimousine.se