Hyra Limousine i Eslöv

Vill man Hyra Limousine i Eslöv kan man ringa eller maila till oss på Event Limousine för kostnadsförslag uträknat efter önskemål om uppdraget. Efter som alla uppdrag ser olika ut är det bäst att man har personlig kontakt med oss så kan vi räkna ut priset så det passar just er. Vi har bröllopspaket och vip service till nattklubbar mm, så priset kan variera lite efter vad man vill ha limousinen till… Men grundpriset är 1.600 kr / timme för vit limo och 2.000 kr / timme för rosa limo.

Hyra Limousine i Eslöv

Hyra Limousine i EslövHur betalar man för Limousinen..?

Ja, det är lite som man själv tycker är smidigast faktist. Men vi tar alltid en handpenning på 500-1000 kr som man sätter in på vårt bankgiro eller Swishar över. Vill man kan man också betala handpenning kontant innan turen. Vill man betala hela resan direkt går det också bra. Men har man bara betalt handpenning vid bokning betalar man resten kontant eller med kort i limousinen. Låter det rörigt..? Det är det inte. Vi förklarar mer om du vill. Något vi aldrig godtar är när en del ringer och säger att dom vill betala på faktura. Klassiskt sätt att försöka lura andra människor. Vi har en del företag som åker och alltid betalar mot faktura, men då vet vi vilka företag det är.

Hyra Limousine i Eslöv

Campagne

Nästan alla som åker Limousine vill skåla med Champagne eller annan dryck man tycker om. Det är oftast fest eller en högtidsdag man vill fira så en klassisk skål hör lixom till. Vi har både Whiskey glas och champagne glas man kan använda i limousinen, men drickat får man själv ta med sig. Vi kan ordna med läsk och vatten om man säger till innan, men alkoholhaltiga drycker står vi inte till tjänst med. Vi säljer inte och det ingår inte någon alkohol när man hyr av oss. Det finns än så länge inget limousine företag i Sverige som har tillstånd och tillåtelse att sälja alkohol. Vi har förhoppningar på att den lagen skulle lättas upp lite så vi konde låta en flaska champagne kund ingå i priset när man hyr limousine.

Limousine interiör

Så här ser vår vita limousine ut i dagsljus. Elegant bar med ädelträ och kolfiber. Mjuk och skön skinnsoffa och en iPad på väggen. Rosa limousinen till häger är lite mer av en fetstil och inte fullt lika elegant. Rosa bilen är totalt nerlusad av neon och färger som gör en glad :)