Vårkänslor i södra Sverige

Vårkänslor i södra Sverige

I helgen var det inte bara jag som hade Vårkänslor i södra Sverige kan jag lova. Det var löningshelg och temperaturen i luften ca 5 grader och inte allt för blåsigt. Mycket folk ute om man jämför med veckan innan. På Fredagen hade vi ett riktigt kul uppdrag, nämligen att hämta och lämna ett sällskap på Arenan i Malmö där det var champions of rock. Det var kul att träffade på många gamla och nya kunder när jag stod utanför och glatt hälsade på trevligt rockfolk i väntan på kunden. Sälskapet hade bokat en egen loge och stämningen var verkligen på topp. I bland när kunder är mycket sen får man givetvis ta upp att dom får betala för väntetid, men denna gång kändes det inte riktigt rätt för att kunden hade betalat ganska mycket för uppdraget. Dom ville ha service och det levererade vi, det märktes på den trevliga dricksen som jag fick! En del uppdrag är verkligen roligare än andra. Tycker bäst om dom uppdragen som är lite längre och flera turer samma dag. Man får en liten bättre kontakt med kunden och det är roligare än att bara transportera kunden från A till B. Man får en inblick i folks liv som är spännande.

Hasse Andersson

Grattis till Hasse Andersson som gick vidare till andra chansen i Mellodifestivalen i Helsingborg

Vårkänslor i södra Sverige

▶ Hasse Andersson – Guld och gröna skogar ( LIVE Melodifestivalen 2015 Deltävling 4 ) – YouTube.

Proffsigt bemötande

I mitt yrke är det viktigt med ett proffsigt bemötande. Jag hälsar alltid så trevligt jag kan på allt och alla. Det kommer jag fortsätta med med ett leende på läpparna. Det värmer gött att se en del människors reaktion!

/Stefan the Limo king