Malmö Limousine service

Malmö Limousine Service

Är du intresserad av att hyra Limousine och undrar hur det går till eller har lite frågor om våra bilar och priser..? Välkommen att ringa till oss på 040-699 6700 så kan vi förklara hur det går till och vilka olika valmöjligheter som finns. Vi är inte det billigaste företaget som fins på marknaden, men med våra premiumbilar på nästan 9 meter är det den totala upplevelsen som du säkert vill uppleva. Den där känslan att glida genom stan i en riktig Amerikanska lyx Limousine som en äkta superkändis. Känslan när man sitter inne i bilen och alla tittar när man åker förbi och undrar vilken kändis det är som åker. Känslan av total lyx och glädje med nära och kära, och för att krydda känslan lite extra går det alldeles utmärkt att ta med något gott att dricka. Vi har glas och is. Vill man njuta av musik har vi iPad´s med musik på, samt att vi är uppkopplade på nätet och har Spotify. Där kan du logga in på ditt egna konto om du vill. Valmöjligheterna är många när man åker med oss…
Malmö Limousine service

Malmö – Köpenhamn

Denna bild är tagen efter avslutat uppdrag i Köpenhamn. Vi kör självklart över till Köpenhamn och till ett fast pris också. Klicka på bilden så kan du läsa vad det kostar :)

Största utbudet!

Vi har största utbudet eftersom vi samarbetar med många limousineföretag. Vi hjälper gärna till att hitta en limousine geografiskt nära dig som kund, så att priset inte springer i väg för mycket. Av oss får ni den service ni förväntar er av ett seriöst företag.