Limousineservice i Malmö

Limousineservice i Malmö

Jag är inte en skrytsam person i grund och botten. Jag är ganska enkel av mig och uppskattar små saker här i världen. Jag har inte näsan i vädret och tror jag är bättre än andra. Men….. Vi är fasiken bäst på Limousineservice i Malmö och Skåne. Fick ett samtal på Lördag natt från ett gäng som befann sig i Eslöv och skulle till Malmö. Självklart tog jag uppdraget för att jag var ledig just då och dom lät inte allt för druckna. Dom berättade att dom brukar åka samma rutt till ett visst pris på ett annat bolag. Jag berättade att vi inte alls var lika billiga men att vi är bättre och levererar service som ingen annan. Efter som dom blev så dåligt bemött av chauffören förra gången på ett konkurrerande bolag ville dom testa oss denna gången. Halvvägs till Malmö ville dom ta en liten paus och besöka en buske. Det blev lite spontant trevligt snack utanför limon och stoppet varade ca 15 minuter, men till sist kom vi iväg iaf! Spontant kan jag tycka att det är en del av uppdraget. Man tar sig tid med kunden och stressar inte för att kanske kunna ta en tur till. Själva transporten blir en del av förfesten på det sättat. Eftersom jag visste vilken klubb dom skulle till kunde jag under stoppet skicka ett sms till nattklubbs chefen och berätta om gänget som skulle göra entre på stället. Väl framme på avlämningsstället mötte nattklubbs chefen upp och välkomnade dom med föreikön service och lite extra gulligullgull…

Nattklubbs chefen: -Hej, jag heter ***** och är nattklubbs chef här. Jag ska följa med er in och se till att ni får det bra. Välkomna!

Lagom till jag jag hade städat ur Limousinen och var på väg till biltvätten för en uppfräschning fick jag ett sms av kunderna innan.

Kund: -Vi kom in gratis och före i kön, var det du som hade fixat det?
Jag: -Yes, hoppas ni får en grym kväll!
Kund:- Vi ringer dig i fortsättningen!
Jag: -Välkommen till Event Limousine :)

Nu vill jag tillägga att det är inte alltid vi kan fixa sådan service, men vi gör alltid vårt bästa och försöker! Vi kallar det helt enkelt för Limousineservice, som det ska vara! Service på hög nivå som får kosta!

Limousiner vid Lilla Torg i Malmö

Nu har Lilla Torg öppnat upp dom utbyggda uteserveringarna för sommarsäsongen och det är mer liv och rörelse nu när den varma perioden kommer. Vi har valt att inte stå på torget så mycket vintertid, men nu kommer vi fram ur vinterdvalan och hälsar säsongen välkommen. Ser fram emot att stå och prata med folk på torget mellan turerna eller när vi är lediga. Folk är gladare och har inte så bortom förbi för att komma in i värmen.

Välkommen till vår Limousineservice i Malmö :)

Hos oss får ni alltid ett fast pris när ni hyr Limousine, där vi räknar med allt som tex. broavgift, moms, framkörning, antal mil, tid, bensin, städning & chaufför mm.
Inget tillkommer, inga överraskningar!
Ring oss på 040-699 6700