Arabiskt Bröllop

I går kväll körde jag ett Arabiskt bröllop i Malmö. Bröllopsparet hade gift sig i hemlandet men ville att familjen i Sverige också skulle få vara med om festligheterna så dom hade ett andra lite mindre bröllop för den närmsta familjen i Sverige. Jag tror att dom var Svenska medborgare och hade varigt på rådhuset samma dag och gett sina löften. Tillställningen var mycket liten, mysig och familjär. Helt annorlunda än vad arabiskta bröllop brukar vara. Dom två följebilarna kortegen hade gjorde sitt bästa för att dra till sig åskådare genom att frenetiskt tutande. Det där tutandet är både kul och jobbigt. Tror det handlar om att alla ska veta att här kommer ett bröllopspar, här är det giftemål på gång. Ska försöka ta reda på lite mer om det där när jag får tillfälle. Ska försöka lära mig mer om olika kulturer. Mer kunskap om tex Arabiskt bröllop ger bättre service då man har mer förståelse om vad som händer…

Arabiskt Bröllop

Arabiskt BröllopGasworks Studios

Här på bilden ovan är jag och lämnar ett gäng 15 åriga tjejer som ska ha födelsedagsfest på Gasworks Studios och få en danslektion och få släppa loss ordentligt. Vårt samarbete med Gasworks Studios är riktigt trevligt. Ser fram emot vårt projekt i sommar vi har tillsammans. Mer om det senare här på bloggen.