VM Guld i Skidor

Storartade bragder & VM Guld i Skidor

Egentligen är jag så inte road av idrott på TV, men när man är hemma och är föräldrarledig fyller Tv´n en funktion. TV´n står på och det är svårt att inte glädjas åt skidframgångarna. Jäklans vilken power och vilja dom har. Tänk om man skulle kunna få lite av kraft i vardagen… Men med framgång kommer uppoffringarna också. Hörde en intervju med Johan Olsson där han sa att han inte träffat sina barn på 7 veckor innan tävlingen i Falun. Snacka om viljestyrka och uppoffring för familjen.

Dagens agenda:

Idag fortsätter Sven-Erik ta hand om bokningarna och stefan ska hämta nya tideböcker på posten. Vi har även fått en ny låda med kvittorullar levererat och ska till garaget. Har pantburkar i bakluckan som ska pantas och sen lite telefonsamtal att ringa i eftermiddag. Ska även skicka upp lite kvittorullar till en kollega på ett annat företag. Tänkte vara lite snäll och bjuda på det. Har man bara en bil går det inte åt så mycket rullar för han. onödigt att betala dyra pengar för något jag kan fixa för extremt billigt pris. För att Limousine verksamheten ska fungera krävs det en del jobb som kunderna inte tänker på. Barnvakten är bokad och kommer kl 13.00 i morgon så jag kan åka in och ta våran första bokning kl 15.00 nu på fredag. Förra helgen var verkligen katastroflite att göra, medan denna helg är ganska mycket. Bilarna står nyvaxade och redo för en tuff helg. Vi kommer ha 2 bilar ute hela helgen för att hinna med trycket.

VM Guld i Skidor

Kyrkans adresser

Dagens ris går till Svenska kyrkans adresser. Svårt ibland att planera en tur när det ibland inte finns någon adress till kyrkor, Och dagen ros får nog samtidigt gå till Svenska kyrkan i Svedala för deras verksamhet för föräldrar och barn.

Välkommen till oss på Event Limousine