Hyra limousine i vellinge

Hyra limousine i Vellinge

Just nu är trycket stort på vår telefonväxel och det är många som ringer och just vill Hyra limousine i Vellinge. Än så länge har vi lediga bilar dom aktuella datumen som vi får förfrågningar på, men dom kommer gå åt ganska fort. Vi råder er att vara ute i god tid för att vara säker på att få en Limousine till er högtid. När vi är fullbokade ställer vi gärna upp och tipsar om andra seriösa företag som eventuellt har lediga bilar och har alla tillstånd som behövs. Skulle starkt avråda att hyra limousine utan gula registreringsplåtar som en riktig limousine bör ha. Mitt tips är att fråga om just detta när ni bokar Limo.

På uppdrag i Vellinge

Förra veckan var jag på ett uppdrag i Höllviken, Vellinge. När jag var klar med kunderna tänkte jag åka förbi ”Toppen” köpcentret i centrala Höllviken och köpa med mig lite mat till garaget. Till min stora förtjusning såg jag att Drive in luckan på Burger King var anpassad för 9 meters Limousiner, så det fick bli ett stopp där i stället. Till personalens förtjusning och en del shoppande människor på parkeringen som snabbt tog upp mobilerna och tog bilder. Ser faktist kanska dumt/kul ut. Men det bjuder vi på gladeligen! Mer tokigheter till folket!

Villa gator Höllviken

Värre är det på en del villagator i Höllviken. Inte alls anpassat för våra långa bilar. I bland kan man lösa det genom att backa in på en gata så man vet att man kommer ut, men i en del fall är man tvungen att ringa till kunden och snällt be dom att möta upp på en närliggande adress. Kunden får helt enkelt gå en bit. Men det är ju oundvikligt i en del fall. Funkar helt enkelt inte praktiskt att köra in pga att bilen är för stor. Varje gång jag har ringt har kunden anat problemet och förstått situationen och adlig blivit arg. I bland blir vi varnade för trånga gator av kund, och då brukar jag se till att vara extra tidig så jag kan försöka trixa och fixa för bästa tänkbara service. En fin vårdag gör det inget att gå 20 meter extra för kunden, men en regnig blåsig vinterdag och man har gjort sig fin vill man ha bilen så nära som möjligt.