Hyra Limo i Skåne

Hur går det till att Hyra Limousine i Skåne..?

Har du funderat på att Hyra Limousine i Skåne och är osäker på vad det kommer att kosta..? Detta är inte ovanligt alls när kunder kontaktar oss. Man har tankar och funderingar på hur det går till och vad kalaset kommer att kosta mm. Vi står gärna till tjänst och förklarar hur vi gör och lyssnar till era behov och önskemål. Där efter får ni ett pris där allt ingår och inget tillkommer. Vi mailar alltid en bekräftelse där ni kan kontolera att alla adresser,tider, pris och datum mm stämmer. Ni betalar in en handpenning på vårt bankgiro eller hela summan direkt. Resterande belopp betalas till direkt till chauffören innan uppdraget påbörjas. Våra chaufförer är utbildade och professionella i sitt yrkes utförande. Alla våra tillstånd som krävs av myndigheterna för limousineservice är i sin ordning och våra bilar uppfyller alla tänkbara krav. Alla åtta passagerare ha tillgång till säkerhetsbälte och bekväma säten för en behaglig transport. Alla våra bilar har lyftfjädring i bakaxeln för maximal komfort.

Limousine i Skåne

Vi kör i hela Skåne och även till Danmark så klart. Vi kan även köra till Göteborg och Stockholm om så skulle önskas. Hos oss är inget omöjligt och vi ser alla uppdrag som något speciellt. Vi har kompisföretag i olika delar av landet och kan rekommendera seriösa företag på andra orter så priset inte springer iväg förmycket…

Tiden

Vi får ofta förklara hur vi räknar tiden på ett uppdrag. Vi kör enbart på fast timmpris och inte på rullande taxa.. Det innebär att man alltid vet vad kalaset kommer att kosta innan turen börjar. Vi räknar tiden från vårt garage i centrala Malmö till bilen är tillbaka igen. Med andra ord kan man säga att ska vi köra på ett uppdrag i Lund och kunden vll betala för en timme, så får kunden tillgång till bilen i cirka 40 minuter. Men allt det där tar vi med kunden vid bokning. Man vet alltid vilken tid Limousinen ska komma och vi gör klart vilken tid och plats Limousinen ska släppa av kunderna. Vi gör upp sådant praktiskt innan turen börjar. Inga otrevliga överraskningar ska ha en chans att få inträffa.

Alkohol

Vi vet att det finns Limousineföretag i Skåne som bjuder sina kunder på mouserande vin (läs rävgift) med alkohol i, låter det ingå i priset. Vi gör det inte. Vi har bubbel, men enbart helt alkoholfritt! Vi tullar inte på lagar och regler på något vis. Vi brukar i stället säga åt våra kunder att själva ta med sig den dricka med alkohol i som dom själva föredrar så det blir en positiv upplevelse att verkligen minnas. Vem vill fira sin stora dag med Limousine och billigt skitvin enbart för att man blev bjuden på det? Nej tack säger vi! Vi håller oss till lagen. Har dessutom hört att polis och myndigheter vet om detta problem, att det förekommer försäljning av alkohol i limousiner… Vi har valt att inte vara med att bidra till denna kriminella handling och tillhandahåller inte med någon alkohol alls och välkomnar en granskning om det skulle behövas. Självklart har vi Vatten, läsk och annat bubbel att stå till tjänst med om det så önskas…

Nätverket Bröllopstankar

Vi är stolta att ingå i nätverket ”Bröllopstankar”. Där är vi ett gäng företagare som alla arbetar med bröllop på något sätt. Fotografer, DJ´s, Slott och flottister mm… Vi kan på efterfrågan rekommendera varandra och arbeta för sn seriös bransch. Välkommen in på Bröllopstankar´s hemsida och kika runt lite… www.bröllopstankar.se

Välkommen på ett besök i garaget

Vill ni komma och träffa oss på Event Limousine och få en privat visning av våra vackra Limousiner..? Välkommen till garaget på Rosendalsvägen 43 i Malmö. Vi visar er gärna våra fina bilar och bjuder på en kopp kaffe eller något mer uppfriskande. Ring och boka tid på 040-699 6700.