Hunddagis

I dag är det hunddagis här hemma. Det blir till att pendla mellan skötbordet och vovvarna. Helt ok men det kommer bli fullt upp! Har förberett med skinka till vovvarna och frukt till lillkillen. Vet inte när jag ska få tid till mig själv i dag, men det är ändå skitkul att hundarna trivs i hopp och leker. Man får lugna ner dom ibland så det inte blir för mycket. Hunden jag är vakt till i dag är en 50 kilos newfoundland hund. Svärföräldrarnas lilla älskling. Min hund Calle är en 8 kilos Gårdshund, men dom leker förvånansvärt bra tillsammans. Det funkar också kanon med vår snart 6 månaders bäbis. Hundarna är försiktiga i närheten av lillkillen. Det är väll lilla hunden som är minst försiktig. Stora killar måste vara snälla :)

Hunddagis

Har faktist tänkt tanken på att lämna in min hund någon gång i veckan på hunddagis pga att jag vill att han ska vara van med att bli bortlämnad och att det är bra att socialiseras. Tror det kan vara bra både för hunden och mig. Ska vi resa bort kan jag vara lugn med att han är lugn och van att umgås med andra vovvar. Visst åker vi till rastfällt i bland, och då leker han riktigt fint med andra hundar. Men det är en annan sak att sova på ett annat ställe och känna sig trygg.. Men seriöst så har jag ingen koll alls på det där, jag bara tänker!

Svedala

Kan rekommendera Svedala hundtrim som jag är jätte nöjd med. 50 kr att klippa klorna och så är hon superduktig! Går snabbt och alltid trevligt bemötande!