halleluja

halleluja café

Tog lite emot i dag, men jag var på baby café i kyrkans lokaler i Svedala. Mest för att lillkillen ska bli stimulerad och träffa andra bebisar. Han är nybliven 5 månader och han tyckte det var jätte kul. Nu är han helt däckad och sover sött så jag kan sitta med datorn och jobba lite. Helt klart värt att gå dit faktist. Man ska inte ha så förutfattade meningar ibland, var faktist trevligt men jag saknade andra män. Jag får väll bryta trenden och hänga där lite :)

Dagens agenda

Just nu tar vi hand om bokningarna till helgen och finslipar körningarna. I morgon åker jag in till garaget och fixar i ordning vita bilen som verkligen behöver en tvätt. Så smidigt att bara åka över bron till industriområdet och blaska av bilen ibland. Brukar göra det innan jag ställer in bilen för dagen, men ibland måste man ju köra en grovtvätt och vaxa också…

I garaget

I garaget byter hantverkare fasadpanelen så det ska bli snyggare. Vi ska även måla om lite i förrådet och snygga till lite allmänt. Har en del bråte efter min flytt jag måste ta hand om också. Men varför göra något i dag, när man kan göra det i morgon :)

Eventlimousine.se