Fullbokat

En del dagar har vi verkligen många bokningar och det blir lätt fullbokat med dom 2 Limousinerna vi har i dagsläget. Tex den 28 Maj är vi redan helt fullbokade på eftermiddagen. Tråkigt att redan nu tacka nej till förfrågningar, men samtidigt kul att vi har så pass många uppdrag att se fram emot och att vi får bokningar så långt i förväg. I början när vi startade tog man alla uppdrag man kunde och var inte lika hård om minst 2 timmar på vissa uppdrag som bröllop och bal/student. Man var glad att få in bokningar och var rädd att inte fylla upp bilarna. Vi startade upp med en limo och växte snabbt till 3 bilar. Ska man vara ärlig så gick det lite för snabbt och vi bestämde oss för att sälja en bil för att få bättre tryck på 2 bilar. Helt rätt beslut i nuläget. Nu har vi blivit bättre på bokningar och kan med det ökande trycket vara tuffare med minst 2 timmar på dom typ av uppdrag. Det känns bättre med tanke på att man kan leverera bättre service och inte vara lika stressad för att man bokat in flera uppdrag med mindre tidsmarginal. Helt klart en bättre upplevelse för kunderna när dom har lite tid i limon. Som det ser ut i dag skulle vi nästan kunna köra på minst 3 timmar på bal & student uppdrag, men inte detta år iaf. Även om vi skulle vara fullbokade guidar vi gärna vidare våra kunderna till kollegor i andra företag som har alla tillstånd i ordning och som vi vet levererar service som den ska vara. Vi tänker service service service när vi tar bokningar och förmedlar tjänster. 

Bal & Student 2015