Ystad-Malmö

Ystad-Malmö

Nu är våra 3 uppdrag för dagen utförda. En tur gick mellan Ystad-Malmö, en tur Arlöv-Staffanstorp och en tur Arlöv-Paddys i Malmö. Nu är det diska glas och fixa i ordning innan det börjar ringa på telefonen som det brukar göra på fredag och lördagskvällar. Ska även byta bromsljus på vita bilen som jag såg var trasigt. Ser inte så snyggt ut när en limo har trasiga lampor. Men ibland kan man ju inte rå för det direkt.

Vi är alltid i tid, nästan…

Det närmar sig jul och det märks på eftermiddagarna! Hade ett uppdrag Från Skeppsbron till Köpenhamn i onsdags vid 16.30 tiden. Kom för sent ca 10 minuter till uppdraget pga all trafik. Jag som nästan aldrig är sen till körningar… Även denna gång var jag ute i god tid, å ändå lyckades jag vara sen. Självklart ringde jag kunden om meddelade min sena ankomst. Det lustiga var det att även kunden var sen till platsen där jag skulle hämta pga all jultrafik. Skönt att ingen skada skedd! Även trafiken i Köpenhamn var katastrof denna dag. Kändes som alla var ute och körde just denna dag.

E-6 Norrgående

När vi har bokningar och vi kör E-6 norrgående gäller det också att vara ute i god tid. Tycker ofta det är mycket bilar på eftermiddagar på den vägen. För några veckor sedan hade jag ett uppdrag i Landskrona och skulle köra denna väg. Som tur var hade jag planerat att tanka på vägen och var ute i mycket god tid. Pga all trafik kom jag med nöd och näppe fram i rättan tid, men utan att ha tankat. Som tur var så blev det inte soppatorsk, då jag valde att tanka efter uppdraget. Försöker att aldrig köra på för lite bensin då det är mindre bra för bilen.

www.eventlimousine.se