Förläng julfesten!

Välkommen in i värmen!

Förläng julfesten och gör transporten till och från eventet en upplevelse värd att minnas! Vi på Event Limousine har dom mest eleganta och lyxiga 9 meters bilarna perfekta för julfesten. Alltid fasta priser utefter era önskemål om uppdraget. Självklart fakturerar vi företag!

julfest

Förläng julfesten!

Med en 9 meters limousine syns man verkligen. Den sticker ut och tar plats! Med lite varmglögg i glasen och innanför västen, trevligt sällskap och sådan där fjantig julmusik i högtalarna kan vi garantera en bra start på årets julfest. Hur den slutar tar vi inte ansvar för :)
Kan rekommendera att ha smilemusklerna utvilade och mobilkameran fulladdad så alla pinsamheter som kan förekomma kan dokumenteras för att sedan visas upp på kafferasten på måndag. En sedvanlig julfest med knorr kan man säga.

För företagare  —>