Event i Malmö

I Lördags hade vi mycket att göra och vi körde bla åt ett Event i Malmö. Blogg event för att vara mer konkret. Vi ställde upp med 2 st bilar och färden avslutades på Lilla Torg i Malmö. Ca 30 personer i sällskapet så vi fick köra några vändor.

I kväll ska jag på möte på ett hotell ang ett bröllopsmingel i Januari månad. Ska bli trevligt! Våren kommer bli hektisk för våra 2 limousiner. Vi kommer kunna lägga bokningar på 2 bilar och se till att maxa dom nu. Vi kommer bli hårdare och eventuellt köra minst 3 tillars bokning på bröllop. Det är för att efterfrågan är så pass stor vissa tider. Har man för många bilar går man gärna ner i pris för att man vill få ut dom på vägen. Så var det för oss. Vi kände att vi gick ner i pris för att just få ut dom på uppdrag. I garaget gör dom ju ingen nytta. Vinsten när man går ner i pris är så pass liten plus att det är så mycket mer jobb. Sen har vi fina samarbetspartners som kan ta körningar när vi är fullbokade. Lite ge och ta… Skulle även kunna tänka mig att köra minst 3 timmars bokning på student körningarna också. Fast det är nog lite för mycket om man bara vill åka i Malmö. Men även om man missar en och annan körning kan det nog ändå vara värt det kanske. Låt säga att man får 10 st turer med full betalning eller 15 med rabatterat pris. Båda exempel genererar lika mycket pengar, men det ena exemplet innebär 5 biltvättar extra mm… Visst kan det vara bra för reklamen att vara ute och rulla samt visa upp bilarna. Men knappast så pass kul att det skulle vara värt det… Vill man uppleva förstklassig kvalité kostar det. Slit och släng prylar rabatteras! :)

Bara lite vardagstankar från en simpel chaufför….