Längtar hem

Nu har vi bara ett uppdrag kvar denna helg, sen får jag gå hem till min familj, och som jag Längtar hem! Blev så pass mycket i går natt så jag sov kvar på jobbet för att få maximalt med sömn så man kör lagligt i Limousinen. Vi har ju vilotids regler att anpassa oss efter. Efter som jag är nybliven förälder känns det extra jobbigt att vara borta på helgen. Dels så saknar man sitt barn, men mest av allt känns det nog jobbigast att lämna över allt på min sambo Anna. Hon får dra ett tungt lass när jag är borta på helgen. Ska se till och laga extra god mat i kväll och ta med mig lite gott att dricka. För oss blir Söndagarna extra viktiga att ha mysigt på. God mat och god dricka och självklart lite tända ljus.

Vill ägna ett extra tack till chaufförerna och Fredrik för denna helg. Ni är underbara!