Bröllopsbil

Bröllopsbil

Den klassiska modellen Lincoln Town Car är en given Bröllopsbil för många. Limousinen är nästan 9 meter lång och imponerar på dom allra flesta. Modern interiör med kolfiber och neon och otroligt sköna skinnsäten. En imponerande syn invändigt som utvändigt. När dom visar limousiner på tv och i film brukar det nästan jämt vara just Lincolnen som briljerar. Inte konstigt alls då det just är den modellen folk förknippar med Las Vegas, Hollywood och glamour! I Sverige är det just Lincolnen som är populärast och det säkraste kortet för ett lyckat bröllop med elegans och stil… Vi har vita och rosa Lincoln bilar perfekta för bröllop med stil. Vi tar gärna emot er i garaget på Rosendalsvägen 43, 212 25 Malmö för privat visning och genom gång vad vi kan erbjuda. Vi bjuder på fika och visar upp våra fina bilar och kan komma med idéer efter som vi har stor erfarenhet om just bröllop. Ni får även en godiebag med våra samarbetspartners representerade. Lite som bröllopsmässa, fast året om och mer VIP känsla.

Varför ska man hyra från oss..?

Det finns en uppsjö av limousiner i Skåne och många kör utan tillstånd, svart och utan att kunden är försäkrad. Det gör inte vi! Vi har alla tillstånd som krävs för persontransporter och vi är fullt försäkrade. Vi ger alltid ett fast pris uträknat efter behov från kunden och när man fått ett pris på uppdraget är det inget som tillkommer. Allt är inbakat i priset ink moms. På det sättet vet man exakt vad det kommer att kosta och det blir inga överraskningar.