Metropol

Helgens första tur gick från metropolen Mörarp 04.00 i morse till Kastrup. Ett killgäng som skulle festa till det, och givet vis ville dom enbart åka rosa limousinen till Danmark. Kan lixom inte blir mer manligt tyckte dom, och vi kan bara hålla med :) Gick livat till med mycket frukostöl och en och annan Jägershot.
Nu laddar vi för en fullspäckad helg. Bröllop på Lördag och Söndag, balkörningar i dag och på Lördag. Möhippor och nattklubbs uppdrag. Finns en del att pyssla med minst sagt, och så värmen på det… På förmiddagarna och mitt på dagen har vi det ganska behagligt här i garaget. Men sen på eftermiddagen och tidig kväll när solen ligger på blir det rena rama bastun här. Det hjälper att låta portarna vara öppna så det även fläktar lite inomhus. Skönt nu när ACn funkar som dom ska i alla bilarna. Kommer rikligt med fräsch kalluft efter AC servicen. Nu blir det den vanliga morgon fikan och sen ska bilarna i ordning efter gårdagen partaj. Ska åka och köpa vatten och godis också. Trevlig helg önskar vi på Event Limousine ;)